O Robin γίνεται ...γυναίκα στο νέο Batman;

jena-malone
ΤΡΙΤΗ, 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Πολλά ακούγονται και ακόμη περισσότερα λέγονται για τη νέα ταινία του Batman. Η τελευταία πληροφορία αναφέρει μάλιστα, ότι ο ρόλος του Robin γίνεται πλέον....γυναικείος.

Και μάλιστα αυτή που θα τον υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα είναι η Jena MaloneΗ ταινία Batman Vs Superman μας έχει απασχολήσει πολλές φορές. Αλλά αυτό το νέο είναι με διαφορά το πιο περίεργο.

Η Jena Malone θα είναι στη νέα ταινία και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο σύμφωνα με πηγές του THR. Ο ρόλος της θα είναι "ρόλος-κλειδί" όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, χωρίς να αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά οι φήμες οργιάζουν ότι θα υποδυθεί τη θηλυκή εκδοχή του Robin.

Για την ιστορία να αναφέρουμε όμως, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε μία τέτοια αλλαγή. Ακριβώς το ίδιο, συμβαίνει και στη νέα τηλεοπτική εκδοχή του Sherlock Holms, στο Elementary, όπου το ρόλο του Watson τον υποδύτεια εξαιρετικά η Lucy Liu.

Εναλλακτικά, η Malone ίσως υποδυθεί την Carrie Kelley, μία γυναίκα που είχε σώσει ο Batman, όταν αυτή ήταν παιδί και εμφανίζεται στην εκδοχή του Frank Miller "The Dark Knight Returns", από όπου εμπνεύστηκε ο Zack Snyder.

Όπως και να έχει η Malone, θα βρεθεί δίπλα στους Ben Affleck, Henry Cavill και Jesse Eisenberg, την πολυαναμενόμενη ταινία που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2016.