Πλουσιόπαιδα εκτός ελέγχου

riot
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Βασισμένη στο θεατρικό έργο «Posh» της Laura Wade (η οποία έχει κάνει και την κινηματογραφική προσαρμογή), η ταινία εστιάζει στην κομψή αλητεία κάποιων πλούσιων φοιτητών.

«Η λέσχη της κομψής αλητείας», (The riot club, ο πρωτότυπος τύπος) επικεντρώνεται στο γνωστό στερεότυπο φοιτητές πλούσιων οικογενειών, που βγαίνουν εκτός ελέγχου. Τόπος του…εγκλήματος το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Φάρσες, ακραίες πλάκες και εκκεντρικές εκδηλώσεις είναι στο καθημερινό μενού της διασκέδασης των φοιτητών του πανεπιστημίου της Οξφόρδης που ανήκουν στην περιβόητη «Λέσχη της Κομψής Αλητείας». Το σπουδαίο Riot Club είναι μία λέσχη για πλούσιους φοιτητές καλών οικογενειών, στην οποίο όμως κάποια στιγμή, αναπόφευκτα, αναμένεται να φύγουν εκτός ελέγχου… Εκεί που η εξουσία του χρήματος συναντά τη νεανική και κομψή αλητεία, με πολλά απρόβλεπτα αποτελέσματα για το μέλλον των νεαρών.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας, όπως κυκλοφόρησε στο youtube.

Σκηνοθεσία: Lone Scherfig. Πρωταγωνιστούν:  Natalie Dormer, Sam Claflin, Douglas Booth, Jessica Brown Findlay, Max Irons. Η ταινία προβάλλεται από την Odeon.