5 καλλιτέχνες που… δεν έπρεπε να πιάσουν το μικρόφωνο

eddie-murphy
ΤΡΙΤΗ, 04 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Τα έχουν όλα. Δημοσιότητα, εκατομμύρια στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, και παπαράτσι να ακολουθούν το κάθε τους βήμα. Αρκετοί είναι επιτυχημένοι στην ιδιότητα με την οποία διάλεξαν να μας συστηθούν, αλλά ήθελαν να μας δείξουν ότι έχουν και μουσικό ταλέντο... Τα αποτελέσματα κάθε άλλο παρά επιτυχή ήταν για τους παρακάτω stars.

1. Eddie Murphy

O ηθοποιός μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’80. Το 1985 αποφάσισε να ασχοληθεί και με το τραγούδι, κυκλοφορώντας αρχικά το hit “Party All The Time”- σε περίπτωση που αναρωτιέστε, οι Playmen το δανείστηκαν για το πρόσφατη συνεργασία τους με την Έλενα Παπαρίζου-,  φτάνοντας στο νούμερο 2 του Billboard.   Τα επόμενα δύο albums του, παρότι κατάφερε να ηχογραφήσει και ένα ντουέτο με τον Michael Jackson (“Whatzupwithyou”), δεν γνώρισαν καμία απολύτως επιτυχία.

2. Kim Kardashian

Φυσικά και θα προσπαθούσε να μπει και στη μουσική βιομηχανία. Η χυμώδης τηλεπερσόνα, το single “Jam (Turn it up)”,  το 2011, σε παραγωγή της ομάδας Dream  (αυτοί που κρύβονται πίσω από το “Umbrella” της Rihanna και το “Single Ladies” της Beyonce). H Κim όμως αποδείχτηκε ψάρι, και δεν ενθουσίασε κανέναν με αυτό της το εγχείρημα.

3. Paris Hilton

Πριν την Kim Kardashian, άλλη μια διάσημη “ανεπάγγελτη” κληρονόμος,  αποφάσισε ότι έπρεπε να συστήσει το κοινό στη φωνή της. Το ντεμπούτο της album “Paris” ακούστηκε χάρη στο “Stars Are Blind”,  που έκανε μια κάποια επιτυχία.  Τα επόμενα όμως τραγούδια ήταν από αδιάφορα ως κακά, και η μουσική καριέρα της Paris πέρασε στη λήθη.

4. Kobe Bryant

Το 1998, το καινούργιο τότε απόκτημα του NBA , και αργότερα σταρ-αθλητής,  αποφάσισε ότι ήθελε να γίνει και rapper.  Το πρώτο του single “K.O.B.E.” , πήγε άπατο, και το album που αναμενόταν να κυκλοφορήσει, δεν είδε ποτέ το φως τη δημοσιότητας. 

5. Naomi Campbell

Το supermodel,  εκτός από τα να περπατάει στις πασαρέλες με το διάσημο της βάδισμα,  προσπάθησε να γίνει συγγραφέας, ηθοποιός, και φυσικά τραγουδίστρια, όταν το 1994 κυκλοφόρησε το album “Babywoman”. Παραδόξως γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην Ιαπωνία,  αλλά οι κριτικοί στον υπόλοιπο κόσμο το έθαψαν. 

Ροζίνα Αράπη