Hannibal Buress: «Ναι, είσαι βιαστής Bill Cosby»

cosby
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Ακυρώθηκε η εμφάνιση του Bill Cosby και στο talk show της Queen Latifah, μετά την αναζωπύρωση της φήμης περί βιασμού 13 γυναικών.

Τα νέα δεν είναι φρέσκα. Ο διάσημος κωμικός έχει μηνυθεί από 13 γυναίκες στο παρελθόν για βιασμό. Οδηγήθηκε στα δικαστήρια αλλά ποτέ δεν καταδικάστηκε. Η τελευταία μήνυση μάλιστα έληξε με διακανονισμό μόλις το 2006. Τι συνέβη όμως και ακυρώνονται η μία μετά την άλλη, οι εμφανίσεις του για την προώθηση της νέας του περιοδείας;

Πριν από δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 16 Οκτωβρίου ο stand up comedian, Hannibal Buress, αποκάλεσε κατά τη διάρκεια του show του τον Cosby «βιαστή». Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Hollywood reporter, το νούμερό του έλεγε "Ναι, έχεις βιάσει γυναίκες, Bill Cosby. Άρα, αυτό σου ρίχνει κάμποσο (τη δημοτικότητα). Δεν βρίζω στη σκηνή αλλά ναι, είσαι βιαστής".

Ο Hannibal Buress.

Αυτός ο χαρακτηρισμός αρκούσε για να επαναφέρει στην επιφάνεια όλη την ιστορία των κατηγοριών και των μηνύσεων για βιασμούς κατά του Bill Cosby.

Δεδομένων των αντιδράσεων και επειδή το όλο θέμα έγινε αναπόφευκτα viral στο internet, η παραγωγή του «Queen Latifah Show» προτίμησε να ακυρώσει την εμφάνιση του διάσημου ηθοποιού παρά να εμπλακεί ως φαίνεται σε αυτό το σκάνδαλο.

Προς το παρόν βέβαια, ο Cosby ετοιμάζεται για μία νέα τηλεοπτική κωμωδία- κλασική οικογενειακή sitcom, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά- από τη Sony Pictures Television, που θα προβληθεί στο NBC σε παραγωγή των Mike O'Malley και Mike Sikowitz.