«Ηangover»: μέθυσαν από τα κέρδη και ετοιμάζουν την τρίτη ταινία

iangover-methusan-apo-ta-kerdi-kai-etoimazoun-tin-triti-tainia

ΤΡΙΤΗ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Μπορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες να προβάλλεται το «Ηangover II» αλλά οι υπεύθυνοι της Warner Brothers σχεδιάζουν την τρίτη ταινία της σειράς, οραματιζόμενοι νέα κέρδη.

Η παρέα του Ζακ Γαλιφιανάκη έχει ενθουσιάσει τους ιθύνοντες της Warner Brothers, αφού το πρώτο σίκουελ, το «Ηangover II» έχει ανταποκριθεί πλήρως στις εκτιμήσεις τους, ξεπερνώντας σε εισπράξεις τα 200 εκατομμύρια δολάρια. Οι υπεύθυνοι του μεγάλου στούντιο δεν θέλουν να χάνουν χρόνο και έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους βασικούς συντελεστές για άλλη μια ταινία.

Αν και η Warner Bros τηρεί σιγή ιχθύος και δεν επιβεβαιώνει τις φήμες, σύμφωνα με το Reuters, ένα στέλεχος της εταιρείας θεωρεί σχεδόν δεδομένη την τρίτη ταινία. Άλλωστε είναι η πιο πετυχημένη κωμωδία όλων των εποχών, έχοντας καταγράψει εισπράξεις 135 εκατομμυρίων δολαρίων τις πρώτες πέντε μέρες κυκλοφορίας της στις αίθουσες τις Βορείου Αμερικής και άλλα 70,1 εκατομμύρια σε άλλες 40 χώρες.

Ο Toντ Φίλιπς, ο σκηνοθέτης των δύο ταινιών, σε συνεντεύξεις του έχει φανεί θετικός σε ένα ακόμη σίκουελ, ενώ έχει γίνει κρούση και στον Κρεγκ Μέιζιν, ο οποίος επιμελήθηκε το σενάριο του «The Hangover: Part II» μαζί με τον Σκοτ Άρμστρονγκ. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ νωρίς για να διαρρεύσουν πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση της τρίτης ταινίας.