Tom Hanks και Tim Allen επιστρέφουν για το νέο Toy Story

toy
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Η Disney, δια στόματος Bob Iger, επιβεβαίωσε ότι το 2017, ο Tom Hanks και ο Tim Allen θα συμπράξουν για μία ακόμη φορά για χάρη του Toy Story 4.

Οι διάσημοι ηθοποιοί επιστρέφουν σε γνώριμα λημέρια, με τον Tom Hanks να δανείζει τη φωνή του στον Woody και τον Tim Allen στον Buzz για το τέταρτο σίκουελ της αγαπημένης ταινίας. Σταθερός τους σύμμαχος και ο John Lasseter, ο οποίος θα αναλάβει για μία ακόμα φορά τη σκηνοθεσία.

«Αγαπάμε πάρα πολύ αυτούς τους χαρακτήρες. Είναι σαν οικογένεια. Αλλά δε θέλουμε να κάνουμε τίποτα με αυτούς εκτός και αν (η νέα ιστορία) είναι αντάξια ή ξεπερνά όλα όσα έχουν περάσει μέχρι τώρα» είπε σε επίσημη ανακοίνωσή του ο Lasseter.

«Το Toy Story 3 έκλεισε τόσο αρμονικά την ιστορία των Woody και Buzz με τον Andy, που για πολύ καιρό δε μας πέρασε καν από το μυαλό να κάνουμε μία νέα ταινία. Αλλά όταν ο Andrew (Stanton), ο Pete (Docter), ο Lee (Unkrich) και εγώ σκεφτήκαμε τη νέα αυτή ιδέα, απλά δε μπορούσα να το βγάλω από το μυαλό μου. Ήταν τόσο υπέροχο. Ήξερα ότι έπρεπε να την κάνω αυτή την ταινία και ήθελα να τη σκηνοθετήσω εγώ», συμπλήρωσε ο Lasseter.

Κάπως έτσι, πήραν το τελικό ok και η ταινία αναμένεται να βγει στις αμερικανικές -αρχικά- αίθουσες στις 16 Ιουνίου του 2017.