Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη…Sarah Jessica Parker

sarah
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Η γυναίκα που κατάφερε να κάνει την γυναικεία επανάσταση των 90s …μόδα, η Sara Jessica Parker μέχρι να ξεκινήσει το νέο Sex and the City, ζει ρομαντικές στιγμές στην Ιταλία.

Όχι με τον σύζυγό της και σε καμία περίπτωση με κάποιον νέο άντρα στη ζωή της, αλλά με τον συμπρωταγωνιστή της Raoul Bova για χάρη της νέας της ταινίας «All Roads lead to Rome». Στη Ρώμη οδηγούν οι δρόμοι και εκεί ακριβώς βρίσκεται η διάσημη ηθοποιός αυτές τις μέρες για τα γυρίσματα της ταινίας που σκηνοθετεί η Ella Lemhagen (The Crown Jewels).

Πρόκειται για μία νέα ρομαντική κομεντί όπου η SJP ως Maggie και ο πρώην Ιταλός αγαπημένος της, ο Luca (Raoul Bova), κάνουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στην γειτονική χώρα, "κυνηγώντας" την έφηβη κόρη της (Rosie Day). Στην ταινία θα δούμε και τη μοναδική Claudia Cardinale να υποδύεται τη μητέρα του Luca.

Η ταινία έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των αγοραστών και η εταιρεία διανομής έχει ήδη κλέισει συμφωνίες σε όλον τον κόσμο, από το StudioCanal για την Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία, τη ZDF για τη Γερμανία, την Corbi Media για την Ισπανία, την California Filmes για τη Λατινική Αμερική μέχρι την SPI για την Ανατολική Ευρώπη.

Το σενάριο ανήκει στους Cindy Myers και Josh Appignanesi και η εταιρεία Paradox Studio έχει αναλάβει την παραγωγή.