Η original ομάδα του Evil Dead επιστρέφει

evil
ΤΡΙΤΗ, 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Οι φήμες επαληθεύτηκαν και ευτυχώς για τους φανς του είδους, η σύμπραξη των original συντελεστών του Evil Dead δε θα αργήσει να έρθει στις οθόνες μας.

Τα νέα είναι ευχάριστα. Ο Sam Raimi αναλαμβάνει να μας αφηγηθεί τη συνέχεια του Evil Dead σε τηλεοπτική πλέον μορφή. Στο πλευρό του και ο πρωταγωνιστής του από την κινηματογραφική επιτυχία του 1981 (και των σίκουελ), Bruce Campbell.

To τηλεοπτικό Evil Dead, σύμφωνα με πληροφορίες θα καλύπτει μία σεζόν 10 ημίωρων επεισοδίων και θα φέρει τον τίτλο «Ash vs. Evil Dead». Το σενάριο υπογράφει ο ίδιος ο Sam Raimi μαζί με το αδερφό του Ivan και τον συνεργάτη τους Tom Spezialy, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο Rob Tapert.

Σύμφωνα με το Collider, η ιστορία ξεκινά με τον Ash να έχει αφιερώσει τα τελευταία 30 χρόνια της ζωής του στο…να αποφεύγει οποιαδήποτε πράξη υπευθυνότητας και ωριμότητας, ώσπου αναγκάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση έπειτα από την μάστιγα της επιδρομής των Νεκρών.

Ο Raimi δήλωσε κατενθουσιασμένος που έχει την ευκαιρία πάλι με την ίδια ομάδα να αφηγηθεί τη συνέχεια της ιστορίας του Ash, ο οποίος επιστρέφει με ακόμη πιο «δολοφονικά» ένστικτα.

Αυτό που απομένει είναι να ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία που θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα το «Ash vs. Evil Dead», η οποία εικάζεται ότι θα είναι κάποια στιγμή μέσα στο 2015.