Fast & Furious: έπεται και συνέχεια

furious
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Το franchise της ταινίας αυτής φαίνεται πως έχει πάει ανέλπιστα καλά και για τον λόγο αυτό η εταιρεία Universal ετοιμάζει ακόμη 3 νέες περιπέτειες.

Μπορεί ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ταινίας, ο Paul Walker να πέθανε νωρίς και άδικα, πριν καν προλάβει να ολοκληρώσει τα γυρίσματα του τελευταίου σίκουελ της ταινίας, αλλά αυτό στη γλώσσα του Hollywood δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι σταματά η παραγωγή της ταινίας.

Το αντίθετο μάλιστα. Η δημοτικότητα των ταινιών Fast & Furious ενδεχομένως και να αυξήθηκε από αυτό. Ίσως πάλι να είναι και εντελώς συμπτωματικό, καθώς και η υπόλοιπη ομάδα των συντελεστών της ταινίας είναι ιδανικοί για τους ρόλους τους.

Με το κοινό να αποζητά λίγη ακόμα δράση στους τέσσερις τροχούς, η Πρόεδρος της Universal, Donna Langley, δε θα μπορούσε να αντισταθεί και σε δηλώσεις της ανέφερε ότι «αυτό το franchise ακόμα είναι κερδοφόρο».

Αν και το Fast & Furious 7 το περιμένουμε ακόμα στις αίθουσες, η Langley, δε δίστασε να αποκαλύψει τις προθέσεις της εταιρείας να υποστηρίξει 3 ακόμα νέες περιπέτειες. «Θεωρούμε ότι θα υπάρξουν τουλάχιστον 3 ακόμη ταινίες» είπε ενώ συμπλήρωσε «Ο Paul (Walker) είναι και θα παραμείνει για πάντα ένα βασικό συστατικό της ιστορίας. Αλλά υπάρχουν και άλλοι σπουδαίοι χαρακτήρες και υπάρχουν και οι ευκαιρίες να εισάγουμε νέους ρόλους».

Ενώ κλείνοντας ανέφερε: «Παραμένει ένα κερδοφόρο franchise. Προφανώς θα περιμένουμε να δούμε πως θα πάει και το Furious 7, αλλά η δουλειά μας έχει αυξηθεί μετά τις τελευταίες 3-4 ταινίες σε παγκόσμιο επίπεδο».

Μέχρι να αποφασίσουν λοιπόν τι θα γίνει, εμείς απολαμβάνουμε το καταιγιστικό τρέιλερ του πολυαναμενόμενου σίκουελ.