Αυτοί που παραλίγο να χάσουν το hit μέσα από τα χέρια τους

beyonce
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Πολλοί είναι οι ηθοποιοί που έχουν απορρίψει ρόλους που έγιναν ρόλοι-ζωής για άλλους ηθοποιούς, με αποτέλεσμα οι πρώτοι να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο. Και στη μουσική όμως, πολλές είναι οι περιπτώσεις που καλλιτέχνες, απορρίπτουν τραγούδια, αλλά στη συνέχεια αυτά γίνονται mega hits από άλλους.

-Unbreakable

Ο Jamie Scott εκτός από solo artist είναι και στενός συνεργάτης των One Direction. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, όταν έγραψε το συγκεκριμένο κομμάτι ήθελε να το δώσει στο συγκρότημα, αλλά τελικά αποφάσισε να κρατήσει τη δουλειά του για τον εαυτό του και βγήκε κερδισμένος.

-  All About That Bass

Η Meghan Trainor είναι το νέο πρόσωπο που αναμένεται να απασχολήσει τη μουσική, κυρίως λόγω αυτού του χορευτικού hit της που παίζεται διαρκώς στα ραδιόφωνα. Όταν όμως έγραψε το κομμάτι το πρότεινε σε αρκετές διάσημες τραγουδίστριες, ανάμεσα τους και η Beyonce, αλλά δεν είχε ποτέ καμία ενημέρωση για το αν άρεσε στην Queen Bey. 

- Go

Η εκκεντρική Grimes έγραψε αυτό το τραγούδι για τη ντίβα από τα Barbados, δηλαδή τη Rihanna, αλλά εκείνη δεν ενθουσιάστηκε. Τότε η Καναδή πολυτάλαντη νεαρή αποφάσισε να το ηχογραφήσει με τους Blood Diamonds και να το εντάξει στο επερχόμενο της LP.

- Boom Clap

Το τραγούδι που έγινε το εισιτήριο για την επιτυχία για τη Βρετανίδα Charli XCX, ήταν αρχικά να ενταχθεί στο ντεμπούτο της album “True Romance”, αλλά η Charli πίστευε ότι το όμορφο αυτό pop κομμάτι θα ταίριαζε καλύτερα σε κάποια σαν την Hilary Duff, η οποία όμως δεν το ήθελε. Έτσι η Charli αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία και μόνο κερδισμένη βγήκε από την επιλογή της.

Ροζίνα Αράπη