Νέα πλάνα από την (σχεδόν) έτοιμη ταινία του Χρ. Παπακαλιάτη

papakaliatis
ΤΡΙΤΗ, 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγες μέρες τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και ο αγαπημένος δημιουργός μας χάρισε λίγα ακόμα νέα πλάνα, πίσω απο τις κάμερες.

Αν και η ταινία παραμένει ακόμα χωρίς επίσημο τίτλο, το ολοκαίνουριο βίντεο με πλάνα πίσω από τις κάμερες και σκηνές από το δεύτερο κεφάλαιο της ταινίας, είναι ένα προ-Χριστουγεννιάτικο δώρο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη προς όλους, όσοι περιμένουν πώς και πως ό,τι νεότερο από αυτή την πολυσυζητημένη παραγωγή.

Σε ό,τι αφορά στον τίτλο βέβαια, ο στοχος είναι να …γεννηθεί κατά τη διάρκεια του μοντάζ, όπως μας ενημερώνει ο ίδιος στην επίσημη σελίδα του στο facebook.

Εκεί αλλά και στο κανάλι του στο youtube ανάρτησε και το νέο, χορταστικό από σκηνές και ερμηνείες βίντεο από το δεύτερο κεφάλαιο της ταινίας του, με τον ίδιο να μας αποκαλύπτει πολλά.

Για την ιστορία, να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε, η οποία ξεδιπλώνεται στην Ελλάδα του σήμερα. Για τρεις ιστορίες που ενώνουν Έλληνες και ξένους πολίτες, τρεις ιστορίες που φέρνουν κοντά δύο διαφορετικούς κόσμους, σε μια Ελλάδα που αλλάζει.

Διαφορετικές οπτικές, από διαφορετικές γενιές, πάνω σε θέματα όπως το μεταναστευτικό, το εργασιακό αλλά και τη δεύτερη ευκαιρία που οι ήρωες επιζητούν, με όχημα τον έρωτα. Τρεις γενιές Ελλήνων που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα και ξεφεύγουν μέσα από έναν δυνατό έρωτα και τρεις γενιές ξένων πολιτών που βρίσκονται στη χώρα μας και ερωτεύονται Έλληνες στη δυσκολότερη περίοδο.

Η κάθε ιστορία έχει τον τίτλο της, τη δική της ματιά, το δικό της δίλλημα και τη δική της ανατροπή έως ότου ενωθούν σε μια ενιαία πλοκή.
Μύθοι και πραγματικότητα χτίζονται και γκρεμίζονται πότε γλυκά, πότε βίαια.

Οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν είναι οι J.K.Simmons, Andrea Osvart, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη. Το σενάριο και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, η παραγωγή είναι της  Plus Productions S.A. σε μία συμπαραγωγή Alpha, ΟΤΕ TV και Aegean Airlines. Την παραγωγή υπογράφουν οι Κώστας Σούσουλας και Χριστόφορος Παπακαλιάτης ενώ η διανομή της ταινίας θα γίνει από τη Village.

Για περισσότερο Χριστόφορο μπορείτε πάντα να κάνετε μία...επανάληψη στα πρώτα εντυπωσιακά πλάνα από την ταινία του, που μας είχε χαρίσει πριν από περίπου 2 μήνες.