Από το Fast and Furious στο Star Trek 3

star-trk
ΤΡΙΤΗ, 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Ο λόγος για το σκηνοθέτη του πολυσυζητημένου σίκουελ επιστημονικής φαντασίας, ο οποίος δε θα είναι άλλος από τον Justin Lin.

Αν και πολλοί είναι εκείνοι, οι οποίοι έσπευσαν να αναρωτηθούν με την επιλογή αυτή της παραγωγής, να επιλέξει έναν σχετικά άπειρο σκηνοθέτη, που ακόμη αναζητά τη δική του σφραγίδα στο χώρο, το γεγονός δεν αλλάζει: ο Justin Lin υπέγραψε ως σκηνοθέτης του νέου Star Trek.

Ο Lin αντικαθιστά στην ουσία τον J.J. Abrams, ο οποίος επικρατούσε ως επικείμενος σκηνοθέτης στις αρχές του Δεκέμβρη. Τα πράγματα όμως άλλαξαν και πλέον το νέο σίκουελ της Paramount θα φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη, για τον οποίο είχαν ακουστεί οι φήμες ότι αναλαμβάνει και το Bourne με τον Jeremy Renner, ένα project που έχει παραμείνει προς το παρόν στάσιμο, αφού τα νέα θέλουν τον Matt Damon να επιστρέφει στο ρόλο αυτό με τον Paul Greengrass στη σκηνοθεσία.

Πάντως, το τελευταίο σίκουελ της ταινίας, Star Trek: Into Darknes, έφερε έσοδα 467.4 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως ενώ το προηγούμενο είχε φτάσει στα 385.7 εκατ. δολάρια.