Τα καλύτερα νέα box sets

rem
ΤΡΙΤΗ, 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Ιδανικό δώρο για τους απανταχού μουσικόφιλους είναι τα box sets, που περιέχουν cd, βινύλια, σπάνιο υλικό και διάφορα καλούδια αγαπημένων καλλιτεχνών. Ιδού πέντε νέες προτάσεις για να πάρετε ιδέες.

REM-REMTV (Rhino)

Μετά την ανακοίνωση της διάλυσης τους, είναι μια ευκαιρία να τους ξαναθυμηθούμε, όχι ότι τους ξεχάσαμε και ποτέ. Στα εξι dvd του box set έχουν συγκεντρωθεί ζωντανές εμφανίσεις της μπάντας από την κυκλοφορία του πρώτου τους single το 1981, μέχρι τη διάλυση τους το 2011, από συναυλίες μέχρι τηλεοπτικές εκπομπές του Mtv.

Frank Sinatra – London by night

Η δεύτερη συλλογή που ο αξέχαστος τραγουδιστής έφτιαξε εκτός Η.Π.Α., μετά το “Great Songs From Great Britain” του 1962. Σε αυτό το box set ο ακροατής θα βρει κομμάτια ντυμένα με τη θρυλική φωνή του Frank Sinatra,  σε εκτελέσεις που δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας.

Bruce Springsteen-The album collection Vol. 1

Τα πρώτα επτά albums του “Αφεντικού”, σε καινούργιες, remastered versions, μαζί με αρκετό φωτογραφικό υλικό, είναι ένα δελεαστικό πακέτο για όσους αγαπούν τον ρόκερ από το New Jersey.

Donna Summer-Donna (Driven By The Music)

Μία συλλογή επτά albums  που δεν περιέχει τα κλασσικά disco hits της μεγάλης τραγουδίστριας, αλλά μέσα από διαφορετικές φάσεις της καριέρας της μας αποκαλύπτει το εύρος της φωνής και της καλλιτεχνικής της υπόστασης.

George Harrison- The Apple Years 1968-1975

To “ήσυχο” Σκαθάρι αποκαλύπτεται σε αυτή τη συλλογή, από το υπέροχο album “All Things Must Pass”, μέχρι τα world πειράματα στο “Wonderwall Music” , οι παραξενιές και οι πειραματισμοί του Harrison ήταν άπειροι. Το box set συμπληρώνεται από ένα βιβλίο και ένα DVD. 

Ροζίνα Αράπη