Game of Thrones: Οι δράκοι επιστρέφουν!

game
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

15 Ιουνίου. Επεισόδιο 4.10 «The Children». Και από τότε περιμένουμε…

Ευτυχώς όμως, το HBO 9 μόλις μέρες από τον ερχομό της νέας χρονιάς, μας έχει ευχάριστα νέα. Τέλος η αγωνία για την επόμενη σεζόν του Game of Thrones. Στις 12 Απριλίου, Κυριακή του Πάσχα για εμάς – έτσι για να μην το ξεχνάμε- ξεκινά ο 5ος κύκλος της πιο δημοφιλούς σειράς στην ιστορία της τηλεόρασης.

Βέβαια, η ημερομηνία είναι λίγο αργότερα από ό,τι μας είχαν συνηθίσει τις περασμένες χρονιές (στα τέλη Μαρτίου δηλαδή ή την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου) αλλά είναι, αν θυμάστε, πιο κοντά στην ημερομηνία που είχε βγει το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, τότε στις 17 Απριλίου του 2011.

Αν και ακούστηκαν πολλά για την καθυστέρηση αυτή, η αλήθεια -δια "στόματος"- HBO είναι ότι έγινε επειδή το δίκτυο θέλει να είναι πανέτοιμο για το live streaming, καθώς αναμένεται να γίνει «πανικός» στο internet. Για να μη θυμηθώ τι έγινε πέρυσι…

Και επειδή λοιπόν, το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού και των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και χίλιες άλλες παροιμίες που ταιριάζουν γάντι στην περίπτωση του HBO, ας προβληθεί το επεισόδιο και ας είναι και στις 15 Απριλίου. Εμείς εδώ θα είμαστε και θα περιμένουμε.