Ο Δαλάι Λάμα στο φετινό Glastonbury;

dalai-lama
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Φήμες θέλουν τον θιβετιανό ηγέτη να συμμετέχει στο φετινό Glastonbury, χωρίς όμως, να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα από τους διοργανωτές.

Λέτε το Glastonbury φέτος, να γίνει εστία πνευματικής φώτισης για όσους παρευρεθούν σε αυτό; Φήμες πάντως θέλουν τον Δαλάι Λάμα να βρίσκεται ανάμεσα στους συμμετέχοντες του φετινού φεστιβάλ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο 79χρονος θιβετιανός ηγέτης ανέφερε στο προσωπικό του site ότι θα συμμετάσχει στη φετινή διοργάνωση του Glastonbury την Κυριακή 28 Ιουνίου, αλλά το post «κατέβηκε» από τη σελίδα.

Το Glastonbury υπερασπίζεται και πρεσβεύει τα ιδανικά της ειρήνης και της αγάπης, οπότε μια ενδεχόμενη συμμετοχή του Δαλάι Λάμα σε αυτό, δεν θα ήταν αντίφαση.

Ο Δαλάι Λάμα ζει εξόριστος στη βόρεια Ινδία, στη Dharamsala, μετά τη φυγή του από το Θιβέτ λόγω των αναταραχών το 1959. Το 2012 μοιράστηκε τη σκηνή με τον Russell Brand, σε ένα πρόγραμμα με ερωταπαντήσεις που παρουσίασε  ο κωμικός στο Manchester.

Η αλήθεια είναι ότι το τελικό line up δεν πρόκειται να ανακοινωθεί νωρίτερα από τον ερχόμενο Απρίλιο και η συμμετοχή του Δαλάι Λάμα μοιάζει σχεδόν αδύνατη. Αλλά κανείς δεν ξέρει…