Έρχονται οι "νέοι" Εκδικητές με άγριες διαθέσεις

thor
ΤΡΙΤΗ, 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Όταν ο Tony Stark/ Robert Downey Jr, προσπαθήσει να θέσει σε ισχύ ένα πρόγραμμα διατήρησης της ειρήνης, θα βρει απέναντί του τον πανίσχυρο Ultron.

Για να τον αντιμετωπίσει δε, όπως φαίνεται και στο ολόφρεσκο τρέιλερ του Avengers: Age of Ultron (Οι εκδικητές: Η εποχή του Ultron σε ελληνική μερτάφραση), που κυκλοφόρησε στο youtube, θα χρειαστεί να κάνει για μία ακόμα φορά «ανακωχή» με τους υπόλοιπους σούπερ ήρωες. Ο Hulk, η Μαύρη Χήρα, ο Captain America και όλοι οι τιμητές της παγκόσμιας ειρήνης θα τα βρουν σκούρα, αυτή τη φορά.

Και κάπου εκεί ανάμεσα στις μάχες, τις εκρήξεις και τις υπερφυσικές δυνάμεις, η Marvel υπόσχεται ακατάσχετη δράση. Και όπως φαίνεται από τα πλάνα, ο σκηνοθέτης Joss Whedon (υποψήφιος για Oscar σεναρίου στο Toy Story) θα επαναλάβει το αρχικό επιτυχημένο εγχείρημα του 2012. Τότε, που ένωσε τους υπερήρωες κάτω από το κινηματογραφικό πέπλο των Εκδικητών.

Φυσικά, θα δούμε τους Robert Downey Jr. Scarlett Johansson, Mark Ruffalo,  Jeremy Renner, Andi Serkis, Chris Hemsworth, Aaron Taylor-Johnson, Chris Evans, Idris Elba, Samuel L. Jackson, Stellan Skarsgård, Paul Bettany αλλά τον James Spader ως τη φωνή του πανίσχυρου Ultron. Με απλά λόγια, ό,τι καλύτερο έχει να προτείνει σήμερα το Χόλιγουντ σε πρωτοκλασάτα ονόματα.

Το τρέιλερ είναι εντυπωσιακό. Αυτό είναι σίγουρο. Και η ταινία, που θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 30 Απριλίου, αναμένεται το ίδιο καθηλωτική σε δράση, ένταση και μαζική καταστροφή.