Απ’ τους Maroon 5 στη μεγάλη οθόνη

marron
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

O τραγουδιστής των Μaroon 5, Adam Levine, κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο δίπλα στην Keira Knightly και τον Mark Ruffalo.

Οι πρώτες κριτικές δεν είναι ό,τι θα περίμενε ο σκηνοθέτης της ρομαντικής κομεντί «Πάρ’το από την αρχή». Και σίγουρα ο ρόλος αυτός του Ruffalo δε θυμίζει την υποκριτική δεινότητα, που με περισσή χάρη επέδειξε στο πολυσυζητημένο Foxcathcer.

Ερωτευμένοι από το κολέγιο, γράφουν μουσική και μετακομίζουν στη Νέα Υόρκη, όπου ο Ντέιβ (Adam Levine) κλείνει μια σημαντική συμφωνία με μεγάλη δισκογραφική εταιρία.

Σύντομα η δόξα και η επιτυχία εμφανίζονται και παρασυρμένος, μετά από λίγο καιρό εγκαταλείπει την αγαπημένη του Γκρέτα (Keira Knightley). Η ζωή της όμως θα αλλάξει θετικά όταν θα συναντήσει τυχαία, τον Νταν (Mark Rufallo), έναν έκπτωτο δισκογραφικό παραγωγό. Εκείνος βλέπει στο πρόσωπο της μία πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια και έτσι η συνεργασία τους θα φέρει μια καινούργια αρχή στις ζωές τους.

Δείτε το τρέιλερ, όπως κυκλοφόρησε στο youtube.

Σκηνοθεσία: John Carney, πρωταγωνιστούν: Keira Knightley, Hailee Steinfeld, Mark Ruffalo, Adam Levine. Η ταινία προβάλλεται από την Odeon.