X- Files: η Scully και ο Μulder επιστρέφουν

x-files-files
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Έχουν περάσει σχεδόν 22 χρόνια από τότε που οι agents Scully και Mulder μας προειδοποιούσαν ότι η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω.

Το 1993 και συγκεκριμένα στις 10 Σεπτεμβρίου, η σειρά βγήκε στον αέρα και αγαπήθηκε όσο λίγες. Στις 19 Μαΐου του 2002 μας αποχαιρέτισε. Φανατικοί θαυμαστές επιμένουν όλα αυτά τα χρόνια ότι πρέπει να επιστρέψει η τηλεοπτική αυτή ομάδα.

Μία δεκαετία και πλέον μετά, οι συντελεστές μοιάζουν πιο ώριμοι από ποτέ να επαναφέρουν το δίδυμο που εξιχνιάζει ανεξήγητα, εξωγήινα φαινόμενα. Ο Πρόεδρος μάλιστα του Fox TV, Gary Newman επιβεβαίωσε ότι το δίκτυο βρίσκεται σε συζητήσεις για τα νέα επεισόδια της σειράς όχι μόνο με τον δημιουργό της Chris Carter αλά και με τους πρωταγωνιστές David Duchovny και Gillian Anderson.

Το μήνυμα είναι ελπιδοφόρο καθώς όλοι οι συντελεστές από την πλευρά τους λένε ένα μεγάλο ναι στο να ξανακάνουν την αγαπημένη τηλεοπτική επιτυχία.

Ωστόσο, υπάρχει και ένα «αλλά». Θα βρουν χρόνο; Αν και οι πρώτες υπόνοιες κάτι αφήνουν να εννοηθεί για το καλοκαίρι που έρχεται, προς το παρόν, αυτό που αφήνουν να διαρρεύσει, μετρώντας τις δυνάμεις της σειράς, είναι ότι εκκρεμεί να βρεθεί ο κατάλληλος χρόνος καθώς οι συντελεστές είναι απασχολημένοι αυτή την περίοδο με τον David Duchovny να έχει υπογράψει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Aquarius» του NBC και τη Gillian Anderson να πρωταγωνιστεί εδώ και δύο χρόνια στο «Hannibal» δίπλα στον Mads Mikkelsen.