Οι Prodigy αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για το νέο τους album

prodigy
ΤΡΙΤΗ, 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Οι Βρετανοί είναι έτοιμοι να μας ενθουσιάσουν με το νέο, άκρως επιθετικό “The Day Is My Enemy”.

Ο Liam Howlett των Prodigy, σε μια πρόσφατη συνέντευξη του χαρακτήρισε το νέο album του group, ως “μία επίθεση”. O ήχος τους είναι γνωστός για τη μίξη ηλεκτρονικών στοιχείων, drum n’ bass και punk, αλλά σύμφωνα με τους ίδιους το νέο υλικό τους θα είναι πιο επιθετικό από ποτέ.

Ο  Howlett δήλωσε ότι ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί το αποτέλεσμα βγήκε τόσο αγριεμένο, και μάλλον θεωρεί αυτόν τον ήχο ως έμφυτο μέσα στη ψυχοσύνθεση του.

Όπως πρόσθεσε, πάντα θεωρούσε τη μουσική ως μια μορφή επίθεσης, αλλά δεν σχεδίασε το album να βγει βίαιο, και πώς απλά αυτός είναι ο ήχος που προέκυψε μετά από πολλές ώρες στο studio.

Μαζί με τις λεπτομέρειες, ήρθε και μια δήλωση που περιγράφει μερικά στοιχεία από αυτά που θα περιλαμβάνει το “The Day Is My Enemy”, όπως πολλά drones και χάος, παραμορφώσεις, ρεφραίν από τη Μέση Ανατολή, κακοφωνίες, συμφωνίες από απλούς θορύβους της καθημερινής ζωής, κ.ά.

Μία πρώτη γεύση από το τα πρόκειται να ακούσουμε, την πήραμε ήδη από το πρώτο single “Nasty”. To ολοκληρωμένο αποτέλεσμα θα το ακούσουμε στις 30 Μαρτίου, και θα κυκλοφορήσει μέσω του δικού τους ανεξάρτητου label, Take Me To The Hospital.