Hannibal, σε συγχωρώ…

hannibal
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Ποιος είδε τον υπέροχο (να τα λέμε αυτά) Mads Mikkelsen και δεν τον φοβήθηκε.

Το νέο τρέιλερ, της τρίτης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Hannibal, κυκλοφόρησε και είναι όσο ατμοσφαιρικό χρειάζεται. Η σειρά επιστρέφει το καλοκαίρι στο NBC και οι υπεύθυνοι φρόντισαν να μας υπενθυμίσουν πόσο πολύ μας αρέσει να βλέπουμε αυτόν τον Δανό να κοιτά κατάματα την κάμερα και ανατριχιάζει το κοινό.

Η φωτογραφία εξαιρετική. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Στο πλάνο, ένα γνωστό και μη εξαιρετέο όνομα της πάλαι ποτέ αγαπημένης τηλεόρασης επιστρέφει με κυρίαρχο ρόλο στην υπόθεση. Ο λόγος γα τη Gillian Anderson, την agent Scully αν προτιμάτε.

Η αλήθεια είναι ότι στη σκηνή που την ακουμπά στον  ώμο, αυτή φορώντας μία ολόλευκη μπλούζα, βλέπεις ότι η αγωνία που μπορούν να προκαλέσουν – και να διαχειριστούν φυσικά και οι δύο τους-  έχει μία ιδιαίτερη ένταση. Προμηνύει πολλά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα. Ελπίζω το τρέιλερ να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας.

Συγκεκριμένη ημερομηνία που θα προβληθεί η σειρά δεν έχουμε αλλά από ότι φαίνεται πολύ καλά η πλοκή θα ακολουθήσει το μακελειό που προκάλεσε ο dr.Lecter στο κλείσιμο της δεύτερης σεζόν. Στον απόηχο, ο νεαρός Hugh Dancy ως Will Graham φωνάζει «Hannibal, I forgive you» εξιτάροντας τη φαντασία μας.