Ο George Clooney και η Χώρα του Αύριο

clooney
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Κι αν υπήρχε ένα μέρος που τίποτα δε θα ήταν απίθανο; Όπου θα μπορούσες να χτίσεις ό,τι πιο τρελό είχες ποτέ φανταστεί; Ένα μέρος όπου θα μπορούσες πραγματικά να αλλάξεις τον κόσμο; Θες να πας εκεί;

Ο George Clooney απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση, στο νέο τρέιλερ του Tomorrowland, του Brad Bird, όπως αυτό κυκλοφόρησε στο youtube. Η ταινία είναι από τις αναμενόμενες – και πολλά υποσχόμενες- του 2015 και το νέο τρέιλερ απλά εξιτάρει λίγο ακόμα τη φαντασία μας.

Και όχι μόνο γιατί φαίνεται αρκετά περιπετειώδης και προσεγμένη ταινία αλλά γιατί η εταιρεία παραγωγής έχει φροντίσει εδώ και καιρό να μην αποκαλύπτει τίποτα. Όσο πιο καλά κρυμμένο το μυστικό, εξάλλου, τόσο πιο μεγάλο το ενδιαφέρον της αποκάλυψης.

Αρχικά έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ, μας είπαν και ημερομηνία κυκλοφορίας τον Μάιο 2015 και έπειτα σιωπή. Σιωπή που τήρησαν μέχρι και πρόσφατα, οπότε μας πρόσφεραν άλλη μία δόση φουτουριστικής εικόνας με αρχηγό τον George Clooney. Η ουτοπία που δημιούργησε ο σκηνοθέτης Brad Bird και ο συνεργάτης του στο σενάριο Damon Lindelof (μαζί με τον Jeff Jensen) είναι αρκετά δελεαστική. Εμπνευστής και δημιουργός αυτού του φανταστικού κόσμου, σύμφωνα με την ιστορία, ο George Clooney.

Και εδώ σταματάει η οποία ενημέρωση και πληροφορία αναφορικά με την υπόθεση της ταινίας. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τον τηλεοπτικό dr.House το Hugh Laurie, την πιτσιρίκα Britt Robertson, τους Keegan-Michael Key και Judy Greer, με τα υπονοούμενα «Ό,τι ήταν το Hogwarts για τη μαγεία, αυτό είναι το Tomorrowland για την επιστήμη» να μας ιντριγκάρει ακόμη περισσότερο για το τι τελικά θα δούμε.

Ο George Clooney πάντως φωνάζει «προσδεθείτε» και το ταξίδι προς τον άγνωστο και μαγικό κόσμο της Χώρας του Αύριο ξεκινά. Η ταινία θα κυκλοφορήσει το Μάιο, έχει πουληθεί ήδη σε εταιρείες διανομής ανά τον κόσμο αλλά για τα ελληνικά δεδομένα δεν έχουμε ακόμα τίποτα.