Στα δικαστήρια για την περιουσία του Robin Williams

williams

Ο Robin Williams μαζί με την σύζυγό του Susan Schneider Williams και την κόρη του Zelda Williams.

ΤΡΙΤΗ, 03 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Σχεδόν 6 μήνες μετά τον αναπάντεχο και τραγικό θάνατο του Robin Williams, η σύζυγος και τα παιδιά του οδηγούνται στα δικαστήρια για την περιουσία του.

Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Κάποιος διάσημος πεθαίνει και η οικογένειά του τρέχει στα δικαστήρια για να διεκδικήσει ό,τι θεωρεί ότι της ανήκουν δικαιωματικά. Από αυτό το μοτίβο δε γλίτωσε ούτε η οικογένεια του κωμικού Robin Williams.

Σύμφωνα με αναφορές του Associated Press μάλιστα, η σύζυγος του ηθοποιού Susan Schneider Williams, θεωρεί ότι τα παιδιά του (από 2 προηγούμενους γάμους) πήραν κάποια πράγματα που άνηκαν στον πατέρα τους από το σπίτι του στο Tiburon, της Καλιφόρνια, χωρίς να έχουν την άδειά της.

«Ανεξάρτητα από τους υπαινιγμούς της κ. Schneider – Williams, το γεγονός είναι ότι ούτε τα παιδιά του ούτε κάποιος εκπρόσωπός τους έχουν πάει στο σπίτι ή έχουν πάρει κάτι από εκεί, μετά τον τραγικό θάνατο του Robin Williams» δήλωσε μέσω e-mail στους Times τη Δευτέρα εκπρόσωπος της οικογένειας.

Η σύζυγος του ηθοποιού Susan Schneider Williams το Δεκέμβριο κατέθεσε την αρχική καταγγελία και την αίτηση για να αλλάξει το καταπίστευμα του συζύγου της και στη συνέχεια τα παιδιά του Williams, Zak, Zelda και Cody απάντησαν επίσης νομικά τον περασμένο μήνα.

Τα παιδιά στην ουσία κατηγορούν τη μητριά τους ότι επιχειρεί να αποκτήσει ό,τι άνηκε στον πατέρα τους. Αρχικά, ο Williams φαίνεται πως κληροδοτούσε όλα τα του τα περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης και μίας κατοικίας στη Νάπα, στα παιδιά του αλλά σύμφωνα με αναφορές, τα τελευταία χρόνια η διαθήκη του άλλαξε και ειδικά με την εμφάνισης της Schneider Williams.

Η αναθεωρημένη διαθήκη κληροδοτεί το σπίτι στο Tiburon στη νέα του σύζυγο μαζί με όλα τα αντικείμενα που υπάρχαν μέσα σε αυτό. Και αυτό είναι που προκαλεί εντύπωση. Αυτή η προσθήκη όλων των αντικειμένων.

Η Schneider Williams από την πλευρά της, ισχυρίζεται ότι δεν την αφορούν καθόλου τα αντικείμενα που σχετίζονται με την καριέρα του συζύγου της. Ωστόσο, θέλει να κρατήσει όλα όσα μοιράστηκαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους όπως είναι το κοστούμι που είχε φορέσει ο Williams στο γάμο τους. Βέβαια, το πράγμα δεν είναι τόσο απλό καθώς στα «εκτός καριέρας αντικείμενα» υπάρχουν αρκετά διακοσμητικά.

Αυτά είναι που θέλουν και τα παιδιά του, επειδή όπως ισχυρίζονται υπάρχουν αντικείμενα που ο πατέρας τους περισυνέλεγε ως χόμπι σε όλη του τη ζωή. Ο δικηγόρος της χήρας πλέον του Williams προσπάθησε να αποποιηθεί τις όποιες υπόνοιες περί απληστίας της πελάτισσάς του ενώ από την άλλη τα παιδιά του διαμηνύουν ότι θέλουν να ξεμπερδεύουν με αυτή τη δικαστική διαμάχη όσο το δυνατόν πιο σύντομα για να μπορέσουν να θρηνήσουν τον πατέρα τους, όπως του αξίζει.