Συνάντηση Κορυφής στο Οβάλ γραφείο

elvis
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

O Elvis ζει (;). Μη σας ταράξω αλλά πολύ αμφιβάλλω. Όπως και να 'χει στην οθόνη θα τον δούμε σύντομα.

Και μάλιστα δίπλα ή καλύτερα απέναντι στον εξαιρετικό Kevin Spacey, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Nixon. Για να εξηγούμαστε, μιλάω για την κωμωδία της Liza Johnson (υποψήφια σε Κάννες και Βερολίνο παλαιότερα), η οποία αποφάσισε να μας μιλήσει κινηματογραφικά για τη συνάντηση που είχε στον Λευκό Οίκο, ο Βασιλιάς της Ροκ με τον τότε Πρόεδρο.

Ο Kevin Spacey, θα υποδυθεί τον 37ο Πρόεδρο των ΗΠΑ στην κωμωδία Elvis & Nixon, ενώ αυτός που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να επαναφέρει στη ζωή το Elvis είναι ο Michael Shannon, που έχει στο ενεργητικό του και μία υποψηφιότητα β΄ ρόλου για Oscar- μη φεύγουμε και από το πνεύμα των ημερών- το 2008 με το Revolutionary Road (Ο δρόμος της επανάστασης του Sam Mendes με το γνωστό δίδυμο Leonardo DiCaprio και Kate Winslet).

Εναλλακτικά, πάντως θα μπορούσαν να πάρουν και έναν από τους χιλιάδες μίμους του Elvis, που κυκλοφορούν (άγνωστο για ποιο λόγο) ακόμα. Αλλά αυτά είναι θέματα της εταιρείας παραγωγής και δε θα ανακατευτώ περισσότερο.

Το Hollywood reporter ωστόσο, εξασφάλισε μία ωραιότατη φωτογραφία/ στιγμιότυπο από την κινηματογραφική συνάντηση μέσα στο Οβάλ Γραφείο, φέρνοντας πάλι στη ζωή μνήμες από την 21η Δεκεμβρίου του 1970. Στους συμπρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε ακόμα τους Colin Hanks, Alex Pettyfer, Johnny Knoxville, Tracy Letts και την τραγουδίστρια Sky Ferreira ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας είναι ανοιχτή για το 2015.