Παντρεύτηκε ο Johnny Depp

depp
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Μπορεί τα κινηματογραφικά του σχέδια να μην πηγαίνουν καλά (βλέπε Mortdecai) αλλά στην προσωπική του ζωή, όπως φαίνεται, τα πράγματα πάνε ιδανικά.

Ο διάσημος Πειρατής της Καραϊβικής, σύμφωνα με τον guardian, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και συμπρωταγωνίστριά του στο Τhe Dum Diary (2011), Amber Heard, σε μία μικρή τελετή στο Los Angeles ενώ ακολουθεί μία μεγαλύτερη αυτό το σαββατοκύριακο στις Μπαχάμες.

Το ζευγάρι σχεδίαζε τον γάμο του από τον Δεκέμβριο του 2013, ενώ ο Depp είχε επιβεβαιώσει τα νέα του αρραβώνα τους τον Μάρτιο, όταν εμφανίστηκε να φορά βέρα.

Η τελετή για τους φίλους θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο στο ιδιωτικό νησί του Depp, Little Hall’s Pond Cay, όνομα που έδωσε ο ίδιος στο νησί του, αφιερώνοντάς το στα δύο του παιδιά, την 15άχρονη Lily-Rose και τον 12άχρονο Jack.

Πρόκειται για τον δεύτερο γάμο του 51 ετών ηθοποιού, που παλαιότερα ήταν παντρεμένος με την μακιγιέζ Lori Anne Allison (1983 -1986). Ωστόσο πιο γνωστή ήταν η 14άχρονη σχέση του με τη Γαλλίδα τραγουδίστρια Vanessa Paradis, από την οποία χώρισε το 2012.

Είναι ο πρώτος γάμος για την 28άχρονη Heard, η οποία έγινε ευρέως γνωστή το 2010 όταν όλα τα tabloids της αφιέρωναν πρωτοσέλιδα έπειτα από τις δηλώσεις της ότι είναι αμφισεξουαλική.