Κι όμως το Spectre μπορεί να ξεπεράσει το Skyfall

spectre
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Η νέα ταινία του James Bond, αν κρίνει κανείς από τα γυρίσματα στο βιντεάκι που ανέβασαν στο twitter οι παραγωγοί της ταινίας, μπορεί ξεκάθαρα να συγκριθεί αλλά και να νικήσει το μεγαλείο του Skyfall.

Ο Daniel Craig έχει ξαναχτίσει τον χαρακτήρα του James Bond και τον έχει κάνει αγαπημένο κινηματογραφικό πρόσωπο ακόμα και στους πιο δύσπιστους ή έστω σε εκείνη την κάστα των θεατών που δεν ήταν φαν του είδους.

Ξεκίνησε πολύ δυναμικά με το Casino Royal το 2006, συνέχισε με το Quantum of Solace δύο χρόνια αργότερα, για να κορυφώσει την ερμηνεία του στο Skyfall το 2012. Η ταινία κέρδισε 2 Oscar, μουσικής και ήχου ενώ συνολικά ήταν προτεινόμενη για 5. Δύσκολη η συνέχεια καθώς οι προσδοκίες πλέον είναι υψηλότατες.

Κι όμως, από ό,τι φαίνεται το πολυαναμενόμενο Spectre θα ικανοποιήσει τις ορέξεις του κοινού για δράση. Οι εικόνες από το βίντεο που ανάρτησε η παραγωγή είναι μαγικές. Το χιονισμένο τοπίο της Αυστρίας, προσφέρει ό,τι πιο όμορφο, γαλήνιο αλλά και άγριο έχει η φύση. Όπως ακριβώς είναι και ο χαρακτήρας του James Bond εξάλλου.

Ο Sam Mendes πάλι στη σκηνοθετική καρέκλα, οι Ralph Fiennes, Monica Bellucci, Christopher Waltz, Ben Whishaw, Léa Seydoux κ.α στον περίγυρο του καλύτερου δυνατού James Bond, που γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια, του Daniel Craig και εμείς πιστοί ακόλουθοι, που θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή μέχρι το Νοέμβριο του 2015. Χαλάλι του.