Τα ομορφότερα ζευγάρια των Oscar

aniston
ΤΡΙΤΗ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Μπορεί η βραδιά της απονομής των Oscar να τελείωσε αλλά σε μία διοργάνωση που συγκεντρώνονται όλα τα κινηματογραφικά αστέρια, δε μιλάμε μόνο για νικητές και ηττημένους.

Μιλάμε για τις καλύτερες και χειρότερες εμφανίσεις, τις περίεργες στιγμές, λέμε (οπωσδήποτε) τις κακίες μας για έναν «λίγο» αν και legendary παρουσιαστή, από τον οποίο σαφέστατα περιμέναμε πολλά περισσότερα, και φυσικά δίνουμε τα δικά μας Oscar στα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood.

Περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και έδειξαν ότι ο έρωτάς τους δεν κοιτά βραβεύσεις και απονομές (τουλάχιστον προς το παρόν). Ιδού λοιπόν, τα αγαπημένα ζευγάρια των Oscar.

Jennifer Aniston και Justin Theroux δε μπορούσαν παρά να κλέψουν για μία ακόμα φορά τις εντυπώσεις.

O Benedict Cumberbutch και η μόλις λίγων ημερών σύζυγός του Sophie Hunter, έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ…με ή χωρίς Oscar (για την ιστορία πάντως εδώ ισχύει το χωρίς).

Ο κινηματογραφικός Steven Hawking, ο ηθοποιός Eddie Redmayne, απέσπασε το Oscar Α΄ ανδρικού ρόλου αλλά έχει μάτια μόνο για τη σύζυγό του Hannah Bagshawe, με την οποία παντρεύτηκαν πρόσφατα.

Ο Chris Pratt, πρωταγωνιστής του Guardians of the Galaxy με τη σύζυγό του επίσης ηθοποιό Anna Faris, είναι παντρεμένοι από το 2009 και έχουν ένα γιο τριών ετών.

Η Keira Knightley, ήταν υποψήφια για Oscar δεύτερη φορά αλλά δεν τα κατάφερε. Στην τελετή τη συνόδεψε ο σύζυγός της και συνθέτης  James Righton, με τον οποίο περιμένουν μάλιστα το πρώτο τους παιδί.

Υπέρλαμπρη και τρισευτυχισμένη που κατέκτησε επιτέλους το πολυπόθητο Oscar, η Julianne Moore δίπλα στον σύζυγό της Bart Freundlich, τον οποίο ανέφερε και με το παραπάνω στον ευχαριστήριο λόγο της, παραλαμβάνοντας το Oscar Α΄ Γυναικείου ρόλου για την εκπληκτική της ερμηνεία στο Sill Alice.

Από τους Βενιαμίν της παρέας, η κόρη και πρωταγωνίστρια στο Boyhood του υποψηφίου για Oscar, σκηνοθέτη Richard Linklater, η 20άχρονη Lorelei Linklater με τον συνοδό της, Justin Jacobs.

Η Zoe Saldana, πρωταγωνίστρια του Guardians of the Galaxy πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της, σκηνοθέτη, σεναριογράφο και παραγωγό, Marco Perego.

Στις κλασικές αξίες της βραδιάς, η Oprah Winfrey και ο επί 22 χρόνια αρραβωνιαστικός της, Stedman Graham.

Μπορεί ο Steve Carell να μην κατάφερε να κερδίσει το Oscar Α΄ ανδρικού ρόλου για την υπέροχη ερμηνεία του ως John Du Pont στο Foxcatcher αλλά πάντα έχει έναν ώμο για να τον παρηγορήσει. Αυτόν της πανέμορφης συζύγου του Nancy Carell.

Ένα φιλί από τη σύζυγό του Michelle Schumacher για καλή επιτυχία λίγο πριν τη θριαμβευτική νύχτα του J.K. Simmons, που απέσπασε δίκαια το Oscar Β΄ ανδρικού ρόλου, ήταν η αιτία να αστράψουν τα φλας των φωτογράφων.

Παρά τα 41 χρόνια διαφοράς τους, ο Robert Duvall και η 4η σύζυγός του Luciana Pedraza, φαίνεται ότι διασκεδάζουν αρκετά στο γάμο τους.

Μπορεί ο Neil Patrick Harris ως παρουσιαστής των φετινών Oscar να μην απέσπασε τις καλύτερες κριτικές αλλά ως παντρεμένος πια φαίνεται αρκετά ευτυχισμένος, δίπλα στον επί 5 μόλις μήνες σύζυγό του David Burtka.