7 ζευγάρια- παράδειγμα στο Hollywood

parker
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Ναι, υπάρχουν και αυτά τα ζευγάρια, που έχουν καταφέρει να είναι και ερωτευμένα και ευτυχισμένα και …ακόμα μαζί, παρά τα χρόνια που περνούν.

Και θα ξεκινήσω από την αγαπημένη όλων τη Sarah Jessica Parker και τον σύζυγό της επίσης γνωστό ηθοποιό, Matthew Broderick με τον οποίο είναι παντρεμένοι από το 1997 και έχουν ήδη τρία παιδιά. Η σχέση τους έχει ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα και όλα αυτά τα χρόνια έχουν καταφέρει να παραμείνουν μαζί δείχνοντας ότι το Hollywood έχει και πιο οικογενειακή όψη.

Μπορεί να μην έχουν παντρευτεί με παπά και με κουμπάρο αλλά η σχέση της Goldie Hawn με τον Kurt Russell δε χρειάζεται επισημότητες για να εδραιωθεί ως μία από τις πιο ανθεκτικές στο χρόνο. Το ζευγάρι, που αγαπά ιδιαίτερα την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα τη Σκιάθο, έχει ένα γιο, τον 29άχρονο Wyatt Russell.

Με ελληνικό…ενδιαφέρον και το επόμενο ζευγάρι. Ο Tom Hanks και η σύζυγός του Rita Wilson, η οποία έχει μισή ελληνική και μισή πομάκικη καταγωγή είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και ευτυχισμένα ζευγάρια του Hollywood. Γνωρίστηκαν το 1981, η σχέση τους ξεκίνησε το 1985 και από το 1988, οπότε και παντρεύτηκαν είναι αχώριστοι και στη ζωή και στη δουλειά.

Από τα κλασικά ζευγάρια του Hollywood και οι Rhea Perlman και Danny DeVito. Αν και κάποια στιγμή ακούστηκαν κάποιες φήμες περί χωρισμού, δε θα μπορούσαν αυτοί οι δύο σταρ να μείνουν εκτός λίστας. Οι φήμες αυτές μάλιστα ενδυναμώνουν τη συγκεκριμένη λίστα αυτή καθώς αυτό το ζευγάρι θεωρείται από τα παραδείγματα στο Hollywood. Παντρεμένοι από το 1982, έχουν τρία παιδιά και ελπίζουμε πολλά χρόνια ακόμα μαζί.

Ο Michael J. Fox υπήρξε κορυφαία μορφή χολιγουντιανού σταρ όχι μόνο για τους ρόλους του αλλά και για την ανθρώπινη περιπέτεια υγείας που περνά ακόμα και σήμερα. Χτυπημένος από τη  νόσο του Parkinson, ο διάσημος ηθοποιός έχει καταφέρει μέσα από αυτή του την προσωπική ιστορία να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο. Αρωγός και συμπαραστάτης τους όλα αυτά τα χρόνια η σύζυγός του, επίσης ηθοποιός Tracy Pollan.

Ο Denzel Washington δεν έχει απασχολήσει με την προσωπική του ζωή και αυτό οφείλεται στην αρμονική σχέση αγάπης που έχει με τη σύζυγό του Paulette Pearson Washington. Όπως τα περισσότερα ζευγάρια σε αυτή τη δουλειά, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας ταινίας- στην περίπτωσή τους το Wilma το 1977-  και ο έρωτας ήταν αμοιβαίος. Στις 25 Ιουνίου του 1983 αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και μέχρι σήμερα τους τηρούν.

Ένα από τα πιο αγαπημένα και επιτυχημένα ζευγάρια του Hollywood είναι ο Kevin Bacon και η Kyra Sedgwick. Είναι παντρεμένοι από το 1988, έχουν δύο παιδιά και όπως φαίνεται έχουν βρει το μυστικό της ευτυχίας.

Σόφη Ζιώγου
[email protected]