4 κυρίες που κερδίζουν πολλά περισσότερα χρήματα από τον σύντροφό τους

julia
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Το θέμα αν το σκεφτείς καλά είναι να υπάρχει χρήμα, όχι ποιος θα το φέρνει σπίτι.

Η Patricia Arquette στον ευχαριστήριο λόγο της στα φετινά Oscar μίλησε για μισθολογική ισότητα στο Hollywood, η Streep την καταχειροκρότησε (η JLo φυσικά ακολούθησε την κυρία των Oscar) και έτσι κάπως ξαναβγήκε στο προσκήνιο το ζήτημα «ποιος φέρνει περισσότερα λεφτά στο σπίτι;». Οι κυρίες που ακολουθούν πάντως είναι η οικονομική …κολώνα της φαμίλιας.

Όταν αποφασίζεις να παντρευτείς τη Julia Roberts, οφείλεις να γνωρίζεις ότι δεν την λένε χρυσό κορίτσι του σινεμά τυχαία. Η περιουσία της ανέρχεται στα 140 εκατ. δολάρια, ποσό που μάλλον δύσκολα μπορεί να βγάλει ο σύζυγός της Daniel Moder, από τη δουλειά του ως κάμεραμαν.

Η οσκαρική Anne Hathaway λίγο ως Catwoman λίγο με το χρυσό αγαλματίδιο από τους Άθλιους έχει μία περιουσία της τάξεως των 15 εκατ. δολαρίων κάτι που σίγουρα την κάνει πιο καλοπληρωμένη από το σύζυγό της ηθοποιό και σχεδιαστή κοσμημάτων, Adam Shulman.

Jamie McCarthy

Η Jessica Simpson ως ηθοποιός δεν έχει κάνει και πολλά. Αλλά ως τραγουδίστρια και ειδικά ως σχεδιάστρια μόδας (έχει χτίσει ολόκληρη αυτοκρατορία δα) μπορεί να στηρίξει οικονομικά την οικογένειά της και με το παραπάνω. Ο άντρας της πάντως, Eric Johnson αν και πρώην αθλητής δε φαίνεται να παραπονιέται για το ότι η σύζυγος έχει περισσότερα.

Η Oprah Winfrey είναι από τους πιο πλούσιους ανθρώπους σε τούτον τον πλανήτη. Ειδικά μάλιστα από όταν αποφάσισε να ασχοληθεί και με τον κινηματογράφο πιο ενεργά, τα χρήματά της αυξάνονται και πληθύνονται. Η περιουσία της υπολογίζεται στα 2.9 δις δολάρια (ναι, ναι δισεκατομμύρια), γι' αυτό βρίσκεται και στις κορυφαίες θέσεις της λίστας Forbes με τους πιο πλούσιους ανθρώπους. Άρα δεδομένου ότι ο επί 22 χρόνια αρραβωνιαστικός της δεν είναι ο Bill Gates, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με 79,3 δις δολάρια, μπορεί κανείς αν υποθέσει ότι ο σύντροφός της Stedman Graham κερδίζει αρκετά λιγότερα από την Oprah. Έστω και αν είναι επιτυχημένος συγγραφέας και επιχειρηματίας.

Σόφη Ζιώγου
[email protected]