Το νέο album των TLC είναι γεγονός

tlc
ΤΡΙΤΗ, 03 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Χάρη στην καμπάνια που ξεκίνησε το γυναικείο hip hop/rnb συγκρότημα, μέσω του Kickstarter, βρέθηκαν τα χρήματα για την ηχογράφηση του νέου υλικού τους. Η καμπάνια ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη και κατάφερε να μαζευτεί το ποσό των 430.000 δολαρίων, χρήματα που θα καλύψουν τις ανάγκες για την υλοποίηση του πέμπτου και τελευταίου album των TLC.

Το ποσό αυτό είναι σχεδόν τρεις φορές πάνω από τον στόχο τους, που ήταν 150.00 δολάρια, ένα όριο που κατάφεραν να περάσουν μέσα σε μόλις τρεις μέρες από την έναρξη της καμπάνιας. Χάρη στη βοήθεια διάσημων φίλων τους όπως η Katy Perry και οι New Kids on The Block,που διαφήμισαν το εγχείρημα, κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους.

Τα εναπομείναντα μέλη της κάποτε τριμελούς μπάντας, T-Boz και Chilli, ευχαρίστησαν θερμά τους πιστούς τους fans που έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα. Όπως και οι ίδιες δήλωναν στη διάρκεια του project όσο πιο πολλά χρήματα μαζευτούν, τόσο καλύτερο θα είναι το album, αφού θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν τους καλύτερους παραγωγούς και συνθέτες. Μετά τον θάνατο του τρίτου μέλους, της Lisa-Left Eye- Lopez σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 2002, κυκλοφόρησε ένα ακόμα album και μετά πέρασε σε μια εποχή λήθης.

Η επιστροφή των TLC αγκαλιάστηκε από μεγάλο μέρος της καλλιτεχνικής κοινότητας και ήδη αρκετοί είναι αυτοί που δήλωσαν πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί τους, όπως ο Dallas Austin, που έγραψε τις μεγάλες τους επιτυχίες “Ain’t 2 Proud 2 Beg” , “Creep” και “Unpretty”, αλλά και ο ράπερ Ne-Yo. Παράλληλα θα εμφανιστούν ζωντανά μαζί με τους New Kids on the Block και τον Nelly στο Las Vegas, την άνοιξη.