Η Ζήνα, ο Sam Raimi και κάποιοι καταραμένοι νεκροί

xena
ΤΡΙΤΗ, 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Τι δουλειά έχει η Warrior Princess στο… Evil Dead; Και σε ποιον θα πετάει το "μαχητικό φρίσμπι" της; Μπερδευτήκατε λιγάκι; Δε σας αδικώ. Γι’ αυτό και θα εξηγήσω τι συμβαίνει.

Η Xena η Warrior Princess θα συμπρωταγωνιστήσει στο τηλεοπτικό sequel του «Evil Dead», που θα φέρει τον τίτλο Ash vs. Evil Dead, όπου Ash, η κλασική πλέον αξία, Bruce Campbell.

O Campbell επιστρέφει στα γνωστά λημέρια ως  Ashley 'Ash' J. Williams ενώ η Lucy Lawless (η Ζήνα καλέ) θα υποδυθεί τη Ruby, μία μυστηριώδη φιγούρα, η οποία είναι ταγμένη να παρατάξει και να εξοντώσει το κακό. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πιστεύει πως όλα ξεκινούν από τον Ash (εδώ ακούγονται τυμπανοκρουσίες για να εντείνουν την στιγμή).

Αλλά το Evil Dead δεν έχει μόνο επαναφορά …νεκρών (σταρ; κακία) έχει και reunion, καθώς οι παραγωγοί Sam Raimi και Rob Tapert είχαν ξαναενώσει και παλαιότερα τις δυνάμεις τους με την Xena: Warrior Princess (αλλά και το Spartacus, Spider-Man και Boogeyman). Στο καστ βέβαια, η Ζήνα και ο Ash δεν είναι οι μόνες φίρμες. Θα δούμε ακόμα τη Jill Marie Jones, από τον τηλεοπτικό Ακέφαλο Καβαλάρη, το Ray Santiago (Touch, Meet the Fockers) και τη Dana DeLorenzo (Growing Up Fisher).

Όλοι αυτοί οι σταρς λοιπόν θα κάνουν τηλεοπτική πρεμιέρα στα τέλη του 2015 σε μία παραγωγή 10 επεισοδίων που θα ξεκινήσει τα γυρίσματα την άνοιξη στη Νέα Ζηλανδία. Παλιά χωράφια για τη Lawless αφού εκεί αλώνιζε με το άλογο, τσίριζε (μα τι μέταλλο πια στη φωνή!) και τα ‘λεγε με τη φιλενάδα της την Gabrielle (που ντροπή που δεν την καλέσατε να παίξει και αυτή στο Evil Dead).

Ο Sam Raimi θα σκηνοθετήσει τον πιλότο και μαζί με την φαμίλια (Ivan Raimi) αλλά και τον Tom Spezialy (Chuck, Reaper, Desperate Housewives) θα γράψουν το σενάριο. Ο Craig DiGregorio (Chuck) θα είναι στην παραγωγή αλλά θα βάζει και αυτός τις σεναριακές του πινελιές. Και μη ξεχνάτε….She was Xena, a mighty princess forged in the heat of battle. The power...the passion...the danger. Her courage will change the world. Μεγάλες οι προσδοκίες….