Το Galaxy bar του Hilton «τρύπωσε» στα 10 καλύτερα rooftop bar του κόσμου

galaxy-bar
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Μια σημαντική διάκριση κέρδισε το Galaxy bar του Hilton Αθηνών και βρήκε μια θέση στην κορυφαία δεκάδα των rooftop bar του κόσμου.

Καλά τα νέα για το αγαπημένο στέκι Galaxy bar του Hilton Αθηνών, αφού αναδείχθηκε ένα από τα 10 καλύτερα μπαρ του κόσμου από το αμερικάνικο “Premier Traveler”, ένα από τα πιο δημοφιλή κι έγκριτα ταξιδιωτικά περιοδικά παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, στο τεύχος Φεβρουαρίου-Μαρτίου 2015 το Galaxy bar φιγουράρει ανάμεσα στα καλύτερα bar που κοιτάζουν «αφ’ υψηλού» τις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου, όπως το  Radio στο Λονδίνο, το AER Lounge – Four Seasons στη Βομβάη, το Top of the Strand στη Νέα Υόρκη κ.α. Το Galaxy bar ξεχώρισε στις προτιμήσεις των ειδικών του “Premier Traveler” κυρίως λόγω της εντυπωσιακής, πανοραμικής του θέας και της κοσμοπολίτικης ατμόσφαιρας.

Το Galaxy, άλλωστε, δεν είναι ένα συνηθισμένο μπαρ ξενοδοχείου, αφού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Αθηναϊκού nightlife και ήταν από τα πρώτα μπαρ που ξεκίνησε την τάση των κοκτέιλ στην Αθήνα. Στον ίδιο χώρο λειτουργεί και το Galaxy Restaurant, που υπό την επίβλεψη του executive chef Κώστα Αθανασίου χαρίζει μια ενδιαφέρουσα γαστρονομική εμπειρία με θέα τα φώτα της πόλης.

Πληροφορίες: Galaxy Bar & Restaurant, Ξενοδοχείο Hilton, Βασ. Σοφίας 46, 210 7281402, www.hiltonathens.gr