O Zoolander φοράει…Valentino

zoo
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Ben Stiller και Owen Wilson ανακοίνωσαν ότι επιστρέφουν ως το δυναμικό (και γελοίο) δίδυμο της κωμωδίας Zoolander, όπως ταιριάζει σε δύο τέτοιους εκπροσώπους της μόδας…από την πασαρέλα.

Και όχι μία τυχαία πασαρέλα. Πώς θα μπορούσε άλλωστε; Η ανακοίνωσε έγινε στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού όταν σειρά στο catwalk είχε το ντεφιλέ του Valentino. Επίσημοι προσκεκλημένοι-μοντέλα οι δύο Αμερικανοί ηθοποιοί με ύφος αλά Zoolander.

Ben Stiller και Owen Wilson κυριάρχησαν στην πασαρέλα ως Derek Zoolander και Hansel, μοστράροντας κομμάτια από τις δημιουργίες του Valentino Άνοιξη 2015 και επιβεβαιώνοντας παλιότερες φήμες ότι επιστρέφουν 15 χρόνια μετά ως θριαμβευτές (μάλλον).

Το σενάριο του σίκουελ υπογράφει ο Justin Theroux, αρραβωνιαστικός της Jennifer Aniston, τη σκηνοθεσία ο Ben Stiller, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Ben Stiller και Owen Wilson, φυσικά με τον Will Ferrell να επιστρέφει και αυτός για να υποδυθεί μία ακόμα φορά τον θρυλικό Mugatu. Στα plus στης ταινίας, η οποία βγαίνει τον Φεβρουάριο του 2016 και η γοητευτική Penélope Cruz.