Κλασικός Jason Statham εν δράσει

statham
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Βασισμένη στο μυθιστόρημα «Heat» του William Goldman, η ταινία Τζόκερ (Wild Card) με τον δημιουργό της Lara Croft στα σκηνοθετικά ηνία, βάζει τον Jason Statham στη δράση.

Κλασική ταινία Statham με γρήγορες σκηνές, τρέξιμο, πιστολίδι. Όπως τον ξέρουμε όπως τον αγαπάμε. Και σίγουρα όπως ξέρει να δημιουργεί ο σκηνοθέτης Simon West, που έχει αρκετή προϋπηρεσία από τα Con Air και Lara Croft.

Η ιστορία ξεκινά με τον Nick Wild, που εργάζεται ως σωματοφύλακας στο Λας Βέγκας, κι έχει θανάσιμες δεξιότητες αλλά και πάθος με το τζόγο. Όταν ένας πολύ καλός του φίλος θα πέσει θύμα ξυλοδαρμού, ξυπνάει η δίψα του για εκδίκηση, σύντομα όμως θα ανακαλύψει ότι τα έχει βάλει με τη μαφία. Βυθίζεται στον υπόκοσμο καθώς μαφία κι ένοπλες δυνάμεις τον αναζητούν. Έχοντας ανεβάσει τα στοιχήματα, έχει να παίξει ένα τελευταίο παιχνίδι για να αλλάξει τη μοίρα του... κι αυτή τη φορά είναι όλα ή τίποτα.

Δείτε το τρέιλερ, όπως κυκλοφόρησε στο youtube.

Σκηνοθεσία: Simon West, πρωταγωνιστούν: Jason Statham, Michael Angarano, Dominik García-Lorido. Διανομή Spentzos, Seven.