Οι χειρότερες μουσικές συνεργασίες

madonna-britney
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Μπορεί να επαινούμε την πρόσφατη συνεργασία του Paul McCartney, της Rihanna και του Kanye West, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που όταν καλλιτέχνες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό.

Madonna & Britney Spears

Το “Me Against The Music” ήταν το πρώτο single από το album της Britney “In The Zone”. Είχε προηγηθεί το θρυλικό φιλί των δύο pop star στα βραβεία του Mtv, οπότε οι δυο τους αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τον θόρυβο και να ηχογραφήσουν ένα μάλλον κακό pop τραγούδι που δε βοήθησε την καριέρα καμίας.

Michael Jackson & Paul McCartney

Πριν ο Jackson αγοράσει τα πνευματικά δικαιώματα ολόκληρου του καταλόγου των Beatles, οι δυο τους είχαν ηχογραφήσει το “The Girl Is Mine”  που ήταν και το πρώτο single από το θρυλικό album “Thriller”.  Ένα τραγούδι που μάλλον ελάχιστοι θυμούνται ή κατατάσσουν ανάμεσα στα καλύτερα και των δύο, ξεχάστηκε γρήγορα και  ο Jackson δεν το ερμήνευσε ποτέ ζωντανά.

Beyonce & Justin Timberlake

Αν και αρχικά ήταν ένα solo τραγούδι για το πολύ επιτυχημένο album του Timberlake “FutureSex/LoveSounds”, το “Until The End Of Time”  επανακυκλοφόρησε με φωνητικά της Queen Bey.   Το αποτέλεσμα ήταν μάλλον αδιάφορο και η αλήθεια είναι ότι θα περιμέναμε κάτι καλύτερο από αυτούς.

Jennifer Lopez & Iggy Azalea

Αυτό το τραγούδι είναι μια απεγνωσμένη κραυγή για προσοχή, με κάκιστους στίχους και ρυθμό που κολλάει ενοχλητικά στο κεφάλι μας. Τουλάχιστον το videoclip είναι σίγουρα ένα από τα πιο sexy που είδαμε τελευταία.

Ροζίνα Αράπη