Αnnie: κλασική, οικογενειακή αξία

annie
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Το διαχρονικό μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, Annie, μεταφέρεται για δεύτερη φορά στη μεγάλη οθόνη σε μια πιο σύγχρονη και πλούσια υπερπαραγωγή με χιούμορ, συγκίνηση και πολύ χορό.

Μετά την αγαπημένη ταινία του John Huston το 1982, την πρώτη φορά δηλαδή που είδαμε την Annie στη μεγάλη οθόνη, η ιστορία της χαριτωμένης ορφανής, που κερδίζει τους πάντες επιστρέφει με την πολλά υποσχόμενη Quvenzhané Wallis (τη μικρότερη υποψήφια για Oscar Α’ Γυναικείου Ρόλου στην ιστορία του θεσμού) στον ομώνυμο ρόλο. Δίπλα της ο βραβευμένος με Oscar...Django, Jamie Foxx και η sweetheart Cameron Diaz.

H ιστορία γνωστή αλλά σε αυτή την εκδοχή μεταφερόμαστε στη Νέα Υόρκη του 2014. Η Annie είναι ένα θαρραλέο κορίτσι που ζει παρέα με άλλα κοριτσάκια μαζί με την αυταρχική ανάδοχη μητέρα Miss Hannigan (Cameron Diaz), στην οποία την άφησαν οι γονείς της με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν κάποια στιγμή. Όλα θα αλλάξουν όταν η Annie συναντήσει τον ψυχρό δισεκατομμυριούχο Will Stacks (Jamie Foxx), ο οποίος σύντομα υποκύπτει στη γοητεία της και της προτείνει έναν ρόλο στην προεκλογική του καμπάνια. Σταδιακά, ο Stacks νιώθει ότι είναι ο φύλακας άγγελος της, όμως η αισιόδοξη και γεμάτη αυτοπεποίθηση φύση της Annie θα του αποδείξει το αντίθετο.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας, όπως αυτό κυκλοφόρησε στο youtube.

Σκηνοθεσία: Will Gluck. Πρωταγωνιστούν: Jamie Foxx, Quvenzhané Wallis, Cameron Diaz κ.α..Στους κινηματογράφους από τη Feelgood.