Στο χειρουργείο ο Daniel Craig

spectre
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Η τέχνη θέλει θυσίες και από ό,τι φαίνεται αυτός ο James Bond το ξέρει πολύ καλά.

Ο Daniel Craig τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας και υποβλήθηκε, σύμφωνα με το BBC, σε χειρουργείο στο γόνατο.

Η ανακοίνωση της Eon Productions ανέφερε σχετικά ότι ο διάσημος υπερκατάσκοπος υποβλήθηκε σε μία μικρή χειρουργική επέμβαση στη Νέα Υόρκη, όταν είχαν το διάλειμμα από τα γυρίσματα λόγω Πάσχα. Η εκπρόσωπος του ηθοποιού μάλιστα έσπευσε να διαψεύσει δημοσιεύματα που ήθελαν τον γνωστό σταρ να έχει χάσει αρκετές από τις μέρες των γυρισμάτων της πολυαναμενόμενης ταινίας.

"Κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου διαλείμματος των γυρισμάτων, ο Daniel Craig είχε ένα αρθροσκοπικό χειρουργείο για να διορθώσει τη βλάβη που είχε υποστεί στο γόνατό του", ανέφερε σχετικά ενώ τόνισε ότι θα επιστρέψει στις 22 Απριλίου στη δουλειά του.

Τα γυρίσματα της νέας κατασκοπικής ταινίας, Spectre, ξεκίνησαν τον περασμένο Δεκέμβριο και από τότε η παραγωγή έχει ταξιδέψει σε Ρώμη και Μεξικό. Πρόκειται για την τέταρτη ταινία του Craig ως Bond όπου θα δούμε και τον υπέροχο Christoph Waltz να υποδύεται τον χαρακτήρα του Oberhauser - ο οποίος στο βιβλίο είναι ο πρώην  καθηγητής σκι του Bond. Ωστόσο, οι φήμες λένε ότι στην ταινία θα αποκαλυφθεί ως ο παλιός ορκισμένος εχθρός του Bond, Ernst Stavro Blofeld. Φτάνει όμως με τα spoiler.

O Blofeld ήταν το "κεφάλι" στη Spectre, μίας ομάδα οργανωμένου εγκλήματος, που τελευταία φορά την είδαμε κινηματογραφικά την εποχή που Bond ήταν ο Sean Connery. 

Η ταινία θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο με τον Sam Mendes πάλι στη σκηνοθετική καρέκλα και τους Ralph Fiennes, Monica Bellucci, Christopher Waltz, Ben Whishaw, Léa Seydoux κ.α στο περιβάλλον του πιο φημισμένου πράκτορα.