O Jon Bon Jovi και τα reality

jon-bon-jovi
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο rock star αναλαμβάνει χρέη παραγωγού σε μια νέα σειρά που σκοπό έχει να δείξει τις “εναλλακτικές ζωές” των αγαπημένων μας αστέρων και να τιμήσει την εργατική τάξη των Η.Π.Α.

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς ο αγαπημένος σας rock star θα πλήρωνε το νοίκι του αν δεν είχε καταφέρει να πετύχει στη μουσική βιομηχανία; Ο Jon Bon Jovi αναμένεται να μας ξεναγήσει στις φιλοδοξίες μερικών από τα πιο διάσημα ονόματα της μουσικής για ένα καινούργιο reality show με τίτλο “If I Wasn’t A Rock Star”.

Σύμφωνα με το Variety, ο frontman των Bon Jovi σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής TWC-Dimension θα αναλάβουν την παραγωγή της σειράς που θα γυρίζει τους rock stars στις γενέτειρες πόλεις τους, χωρίς τη συνοδεία των managers και των λοιπών ακολούθων τους, για να καταφέρουν να κατανοήσουν πώς ένας μουσικός ξεκινάει από το μηδέν και καταφέρνει να κατακτήσει τον κόσμο, τις εσωτερικές διεργασίες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Ο Bon Jovi δήλωσε ότι ενδιαφέρθηκε για αυτό το project γιατί σύμφωνα με τον ίδιο είναι ένας φόρος τιμής στην εργατική τάξη της χώρας.  “Αυτοί είναι οι αληθινοί rock stars”, δήλωσε.