Δέκα αξέχαστα καλοκαιρινά τραγούδια

deka-aksexasta-kalokairina-tragoudia

ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

Καλοκαίρι και μουσική πάνε χέρι-χέρι! Απολαύστε μερικά κλασικά ή λιγότερο γνωστά… καλοκαιρινά τραγούδια.

Το Click@Life προτείνει ένα ενδεικτικό playlist με κλασικά ή λιγότερο γνωστά τραγούδια για να σας συντροφεύουν τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια των διακοπών σας ή στην πόλη, για όσους μείνουν εντός των… τειχών.

1. John Travolta and Olivia Newton-John, «Summer Nights»-Το ντουέτο των δύο σταρ από τη θρυλική πλέον ταινία Grease έχει γράψει τη δική του ιστορία με το κολλητικό του ρεφρέν.

2. Bananarama-«Cruel Summer»- Ραγισμένες καρδιές στη διάρκεια του καλοκαιριού, αυτό είναι το τραγούδι σας.

3. The Lovin’ Spoonful-«Summer In The City»- Ακόμα κι αν μείνετε στην καυτή πόλη, ακούστε τη σωστή μουσική.

4. Beach Boys-«California Girls»- Ένας ύμνος στον ήλιο, τις παραλίες και τα sexy κορίτσια με τα μπικίνι της Καλιφόρνια, από το αιώνια καλοκαιρινό συγκρότημα.

5. Madonna-«La Isla Bonita»-Η βασίλισσα της pop, δε θα μπορούσε να λείπει από το top με αυτό το τόσο ‘80’s και τόσο χορευτικό κομμάτι.

6. Alice Cooper-«School’s Out»- Ακόμα κι αν έχετε τελειώσει το σχολείο εδώ και αρκετά χρόνια, μπορείτε ελεύθερα να ουρλιάζετε παρέα με τον θείο Alice.

7. Lee Hazlewood&Nancy Sinatra-«Summer Wine»- Αν και η πρόσφατη διασκευή του από τον Ville Valo και τη Natalia Avelon ήταν εξίσου καλή, το πρώτοτυπο μας «μεθάει» ακόμα με τον καλοκαιρινό του ερωτισμό.

8. Simple Minds-«Someone,Somewhere, In Summertime»- Ένα από τα πιο μελαγχολικά καλοκαιρινά τραγούδια, με την υπέροχη φωνή του Jim Kerr να στοιχειώνει την ατμόσφαιρα.

9. Boney M-«Sunny»-Αν και γραμμένο από τον Bobby Hebb απογειώθηκε από το disco συγκρότημα, και προκαλεί έντονη επιθυμία για χορό σε κάθε ακροάση. Στην πορεία έχει γνωρίσει άπειρες διασκευές.

10. «Summertime»- Είτε στην original εκδοχή του Sam Cooke είτε σε μία από τις χιλιάδες διασκευές που έχει γνωρίσει αποτελεί τον απόλυτο ύμνο του καλοκαιριού. And The Living Is Easy….

ΡΟΖΙΝΑ ΑΡΑΠΗ