Πρώτη φωτογραφία με τον Johnny Depp πάλι ως Captain Sparrow

depp
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Ο άνθρωπος αυτός, ο Johnny Depp, έχει αναγάγει τον χαρακτήρα του Captain Sparrow σε είδωλο της pop κινηματογραφικής κουλτούρας. Και το κάνει για 5η φορά με την ίδια επιτυχία.

"Captain Jack is back and we’re not letting him go" έγραψε στο twitter του ο παραγωγός των νέων Πειρατών της Καραϊβικής,  Jerry Bruckheimer και μας έδωσε λίγο από τα γυρίσματα. Συγκεκριμένα, μία φωτογραφία του Capatian Sparrow.

Ο Johnny Depp αφού ξεπέρασε έναν σοβαρό τραυματισμό που είχε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων (μα τι συμβαίνει φέτος πια; Μία ο Depp μία ο Daniel Craig, όλοι οι πρωταγωνιστές καταλήγουν στο νοσοκομείο; Επικίνδυνες αποστολές έχει γίνει η 7η Τέχνη), επέστρεψε δριμύτερος για να μας χαρίσει λίγο ακόμα περιπέτεια με τη χαρακτηριστική και πολυαγαπημένη blockbuster καρικατούρα του.

H νέα ταινία "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales" είναι η 5η κατά σειρά και τα γυρίσματά της γίνονται σε αυστραλιανό έδαφος υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες των Espen Sandberg και Joachim Rønning. Ο Captain Jack Sparrow αυτή τη φορά αναζητά τη θρυλική Τρίαινα του Ποσειδώνα σε μία προσπάθεια να επιβιώσει από τους πειρατές φαντάσματα, που απέδρασαν από το Τρίγωνο του Διαβόλου και είναι αποφασισμένοι να σκοτώσουν κάθε πειρατή. Με πρώτο και καλύτερο τον Jack Sparrow.

Στους συμπρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους βετεράνους Geoffrey Rush, Kevin R. McNally και Stephen Graham, αλλά και τους νεοφερμένους στο...κινηματογραφικό κατάστρωμα Javier Bardem, Kaya Scodelario, Brenton Thwaites και Golshifteh Farahani. Υπομονή μέχρι το καλοκαίρι του 2017.