Αντίο για πάντα dr. McDreamy

mcdreamy
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Ναι, είναι spoiler αλλά πόσο μπορείς να κρατηθείς και να μη μοιραστείς τον ...τηλεοπτικό σου πόνο.

Τα τραγικά νέα προβλήθηκαν στο πρόσφατο επεισόδιο του Grey's Anatomy. Ο dr. McDreamy πέθανε, η Meredith έχασε τον έρωτα της ζωής της και η σειρά δε θα είναι ποτέ πια η ίδια. 

Μετά από ένα τρομερό αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο πιο λατρεμένος γιατρός της τηλεοπτικής ιστορίας, ο Derek Shepherd αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό με έναν ηρωικό τρόπο. Αφού έγινε μάρτυρας ενός δυστυχήματος, φυσικά κατέβηκε να βοηθήσει. Τα ασθενοφόρα ήρθαν, εκείνος έκανε το καθήκον του και έπειτα καταπονημένος μπήκε στο αυτοκίνητό του για να συνεχίσει το δρόμο του. Τι τραγική ειρωνεία όμως, το κινητό του χτυπά, σκύβει να το απαντήσει και ένα φορτηγό τον χτυπά.

Ο Derek διακομίζεται στο νοσοκομείο, αλλά όχι στο Grey Sloan Memorial. Μέγα λάθος. Οι γιατροί που τον ανέλαβαν δεν ήταν το ίδιο υπέροχοι με τους πρωταγωνιστές και συναδέλφους του.Και έτσι ήρθε το τέλος ενός από τους χαρακτήρες κλειδιά επί 11 χρόνια της αγαπημένης σειράς Grey's Anatomy. Πλέον το μέλλον είναι αβέβαιο.

Ο ηθοποιός Patrick Demsey, που καθιερώθηκε ως dr. McDreamy από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του Grey's Anatomy, πριν 11 χρόνια, δήλωσε για την αποχώρησή του «Ήταν μια αξιοσημείωτη διαδρομή. Το παγκόσμιο ενδιαφέρον ήταν απίστευτο. Είναι εκπληκτικό το πόσο αφοσιωμένοι και παθιασμένοι είναι οι θαυμαστές της σειράς. Θα είμαι αιωνίως ευγνώμων και κολακευμένος από την εμπειρία.»

Για να επισημάνουμε τη σπουδαιότητα του γεγονότος, απλά σας ενημερώνουμε ότι το επεισόδιο του θανάτου του Dr. McDreamy, έγραψε προσωπικά η ίδια η Shonda Rhimes, το πρώτο επεισόδιο που γράφει μετά το φινάλε του 8ου κύκλου.