O Jared Leto είναι ο τρομακτικός Joker

joker2
ΤΡΙΤΗ, 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Όταν ο Heath Ledger υποδύθηκε τον Joker όλοι πιστέψαμε ότι όμοιός του δε θα μπορούσε ποτέ να ξαναεμφανιστεί στο σινεμά.

Ωστόσο, η επιλογή του πολυτάλαντου Jared Leto στον ίδιο ρόλο είναι μία πρόκληση που ίσως τον βγάλει νικητή. Η πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε με τον Leto στο ρόλο του Joker είναι εκπληκτική. Εκείνος είναι αγνώριστος και για μία ακόμα φορά, όπως και στο οσκαρικό Dallas Buyers Club, επιβεβαιώνει ότι εξελίσσεται σε έναν μοναδικό ηθοποιό.

Ο σκηνοθέτης και συνσεναριογράφος του Suicide Squad, όπου θα πρωταγωνιστήσει ο Leto ως Joker, David Ayer ανέβασε τη φωτογραφία στο twitter και όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε πανικός. O Leto πριν λίγο καιρό σόκαρε τους φανς του όταν έκοψε τα πλούσια μαλλιά, που τόσο του πήγαιναν, αλλά η τέχνη θέλει θυσίες και όπως φαίνεται είναι διατεθειμένος να τις κάνει με όποιο κόστος.

Τώρα ως Joker με πράσινα μαλλιά, τατουάζ και ξεβαμμένα φρύδια προκαλεί τρόμο αλλά υπόσχεται (ελπίζω) μεγάλες ερμηνείες. Οι συντελεστές της ταινίας βρίσκονται στα γυρίσματα και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον γιο του Clint Eastwood, Scott, τους Margot Robbie, Cara Delevingne και πολλούς άλλους. Η ταινία θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2016.