Έρχεται δεύτερη...Ημέρα Ανεξαρτησίας

independance-day
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΜΑΙΟΥ 2015

Μετά τον επαναστατικό επαναπροσδιορισμό του είδους από το «Ημέρα Ανεξαρτησίας» (1996) και έχοντας συμπληρώσει σχεδόν 20 χρόνια, το επόμενο επικό κεφάλαιο ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια παγκόσμια καταστροφή σε μια αδιανόητη κλίμακα.

Η ...δεύτερη μέρα ανεξαρτησίας, το σίκουελ της ταινίας του 1996 δηλαδή, ξεκίνησε σήμερα τα γυρίσματα της σύμφωνα με τον Νικ Μανιάτης, διευθυντή του New Mexico Film Office και η ταινία αναμένεται να είναι ακόμη πιο εξελιγμένη.

Χρησιμοποιώντας εξωγήινη τεχνολογία, τα έθνη της Γης, περιμένοντας την επιστροφή των εισβολέων, έχουν συνεργαστεί σε ένα τεράστιο αμυντικό πρόγραμμα για να προστατεύσουν τον πλανήτη. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να μας προετοιμάσει για την προχωρημένη και χωρίς προηγούμενο δύναμη των εξωγήινων. Μόνο η ευφυΐα μερικών γενναίων ανδρών και γυναικών μπορούν να σώσουν τον κόσμο μας από τον απόλυτο αφανισμό.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Liam Hemsworth, Maika Monroe, Jeff Goldblum κ.α. ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει μία ακόμα φορά ο  Roland Emmerich. Ημερομηνία κυκλοφορίας της σύμφωνα με το πρόγραμμα της Twentieth Century Fox είναι η 24η Ιουνίου του 2016.