Τι κάνεις όταν η πρωταγωνίστριά σου μένει πραγματικά έγκυος;

sex
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΜΑΙΟΥ 2015

Δύσκολη περίπτωση για τους σεναριογράφους αλλά η ζωή είναι σκληρή και το Hollywood απαιτητικό.

Οι κυρίες της μικρής οθόνης που ακολουθούν έτυχε να μείνουν έγκυος ενώ ο τηλεοπτικός τους χαρακτήρας εξελισσόταν και οι σεναριογράφοι αναγκάστηκαν να προσαρμόσουν το σενάριο αναλόγως.

Cynthia Nixon
H Cynthia Nixon, ή Miranda Hobbes για τους φίλους του Sex and the City, "διέσωσε" το χαρακτήρα του αρχικά οne-night stand, Steve. Με την εγκυμοσύνη της ο Steve αργότερα συνέχισε ως νόμιμος τηλεοπτικός σύζυγός της και η Miranda από άγρια persona έγινε μαμά με σπίτι στα προάστια.

Κατά δαιμόνια ειρωνεία, την ίδια περίοδο έμεινε έγκυος και η Sarah Jessica Parker. Ωστόσο, ο ρόλος της δε ...δικαιολογούσε τέτοιες εξελίξεις και επιστρατεύτηκαν οι τεράστιες τσάντες της, που κάλυπταν την κοιλιά.

Lisa Kudrow
Η Φοίβη από τα Φιλαράκια "αναγκάστηκε" να κυοφορήσει τα τρίδυμα του αδερφού της, όταν έμεινε πραγαματικά έγκυος. Οι σεναριογράφοι πάντως βρήκαν "πατέντα" ιδανική και κωμικότατη, όπως ταίριαζε στην περίσταση.

Hayden Panettiere
Η νεαρή ηθοποιός έμεινε έγκυος από τον αρραβωνιαστικό της, Wladimir Klitschko. Η παραγωγή του Nashville, όπου πρωταγωνιστούσε δε δίστασαν στιγμή και το ερώτημα που καραδοκούσε στο χαρακτήρα της ήταν εάν το παιδί ήταν του πρώην συντρόφου της ή το αποτέλεσμα ενός one-night stand από την προηγούμενη σεζόν.

Lucille Ball
Ωστόσο, οι εγκυμοσύνες στην τηλεόραση δεν ήταν πάντα τόσο...απλές. Όταν η κωμικός Lucille Ball, έμεινε έγκυος και λόγω σεμνοτυφίας της εποχής, στη δεύτερη σεζόν του Ι Love Lucy, η πρωταγωνίστρια "υπονοήθηκε" ότι ήταν έγκυος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αναφέρθηκε η λέξη. Τότε τα πράγματα ήταν αλλιώς και επειδή εγκυμοσύνη χωρίς σεξ δε γίνεται, τα κεφάλια του CBS αποφάσισαν ότι ήταν πολύ τολμηρό να το πουν on camera.

ABC / Karen Neal
Caterina Scorsone
Όταν η Caterina Scorsone ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, η δημιουργός του Private Practice, Shonda Rhimes είδε την απόλυτη ευκαιρία για λίγο ακόμα δράμα. Αντί να την κρύψει πίσω από τεράστιους πάγκους και τραπέζια, την έβαλε στο στόχαστρο και άφησε τους φανς να αναρωτιούνται για τον πατέρα του παιδιού της τηλεοπτικής Dr. Amelia Shepard.