Παγωτό με την υπογραφή των Blur;

blur
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΜΑΙΟΥ 2015

To Βρετανικό συγκρότημα ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τη δική του μάρκα παγωτού, κάτι που συμπίπτει με την κυκλοφορία του νέου του album “The Magic Whip” (με ένα παγωτό χωνάκι από νέον στο εξώφυλλο), αλλά και την επερχόμενη περιοδεία τους.

Το παγωτό θα είναι διαθέσιμο στα σημεία που θα διεξάγονται οι συναυλίες τους, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα, από τον Ιούνιο. Το προϊόν δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της εταιρείας γαλακτοκομικών The Licktators, και η γεύση του θα είναι  vanilla με raspberry sauce. 

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει ξανακυκλοφορήσει παγωτά εμπνευσμένα από μουσικούς, όπως για τον Iggy Pop με γεύση popcorn και για τον John Lennon με γεύση λεμόνι. Πρόσφατα μάλιστα οι Blur έγιναν πρώτο θέμα στα tabloids, αφού κατάφεραν να δημιουργήσουν παγωτό από μητρικό γάλα, τιμώντας την άφιξη του καινούργιου βασιλικού μωρού, της Πριγκίπισσας Charlotte. 

Για την προώθηση του παγωτού οι Blur έστησαν ένα παγωτατζίδικο που γυρνούσε τους δρόμους του Λονδίνου. Το “The Magic Whip”, το πρώτο album των Blur μετά από 12 χρόνια, κατάφερε να πάει κατευθείαν στο Νο 1 των βρετανικών charts.