Legoland Hotel: ξενοδοχείο για λάτρεις των lego (κι όχι μόνο)

legoland-hotel Chip Litherland
ΤΡΙΤΗ, 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Θυμάστε όταν ήσασταν μικροί –ή και πιο… μεγάλοι- που παίζατε με τα lego σας και ονειρευόσασταν ένα πραγματικό lego-σπίτι; Το όνειρό σας, έγινε πραγματικότητα. Περίπου.

Στο Winter Haven της Φλόριντα άνοιξε πρόσφατα ένα ξενοδοχείο 152 δωματίων, το οποίο βρίσκεται ακριβώς στην είσοδο του θεματικού πάρκου Legoland και μάλλον φέρνει πολύ σε αυτό που οραματιζόσασταν μικροί.

Τα δωμάτιά του είναι θεματικά με βάση τις 4 βασικές σειρές παιχνιδιών Lego (πειρατές, βασίλειο, περιπέτεια και φίλοι), ενώ κάθε ένα διαθέτει και χώρο για παιδιά και ξεχωριστό δωμάτιο με king-size κρεβάτι για μεγάλους.

Στα κανονικά δωμάτια κοιμούνται μέχρι και 5 ενήλικες, με τα VIP να φτάνουν τους 9 φιλοξενούμενους και το καλύτερο; Οι πελάτες του ξενοδοχείου έχουν αποκλειστική πρόσβαση στο Legoland πάρκο, για να «παίξουν» με την ησυχία τους και να νιώσουν και πάλι παιδιά.

http://florida.legoland.com

Σύμφωνα, μάλιστα, με τους Los Angeles Times, σε κάθε δωμάτιο βρίσκονται διάφορα παιχνίδια lego, ενώ υπάρχει και κυνήγι θησαυρού, προκειμένου τα παιδιά να ξεκλειδώσουν το σεντούκι με το θησαυρό που βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο.

Κι όσο οι επισκέπτες του ξενοδοχείου δεν παίζουν με lego ή ξεκλειδώνουν θησαυρούς, τους περιμένει πισίνα με τουβλάκια lego να επιπλέουν. Ό,τι πρέπει για παιδιά και για μεγάλους που κρατούν ακόμη ζωντανό το παιδί μέσα τους. 

Πληροφορίες: http://florida.legoland.com/LEGOLAND-Hotel/LEGOLAND-Hotel/LEGOLAND-FloridaHotel/