Snoop Dogg εναντίον νέας γενιάς

snoop-dogg
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Ο rapper δήλωσε ότι πολλοί από τους σύγχρονους rappers ακούγονται όμοιοι, και τόνισε ότι πλέον όταν τους ακούει δεν μπορεί να ξεχωρίσει κανέναν.

Ο Snoop σε μια συνέντευξή του στο Pigeons and Planes, είπε ότι όταν ξεκίνησε ήταν εύκολο να μπορείς να διακρίνεις ποιος rapper είναι ποιος, χάρη στο χαρακτηριστικό στυλ του καθενός, ενώ τώρα, η σκηνή έχει ομογενοποιηθεί. “Δεν ξέρω ποιος είναι ποιος πλέον στη rap, αν και μου αρέσουν όλοι, ο Drake, o Migos κ.ά. Τους αγαπώ αλλά δεν μπορώ να τους ξεχωρίσω όταν ο δίσκος τελειώνει”.

Συγκρίνοντας τους με τους rappers περασμένων εποχών, πρόσθεσε “Όταν ξεκίνησα ως rapper, ο καθένας είχε το δικό του στυλ. Αν ακουγόσουν σαν κάποιον άλλον, χρησιμοποιούσαμε τη λέξη “δάγκωμα” (biting). Και είναι άλλο πράγμα να αποτίνεις φόρο τιμής σε αυτούς που θαυμάζεις , όπως έκανα εγώ με τους Slick Rick και Doug E.Fresh”.

Αποκάλυψε επίσης ότι ο Pharrel Williams, του ζήτησε να αλλάξει ένα από τα κομμάτια του νέου του album “Bush”,  στο οποίο ο Williams έκανε την παραγωγή. Συγκεκριμένα το “So Many Hoes” έγινε “So Many Pros”, προς μεγάλη δυσαρέσκεια του Snoop, που παρόλα αυτά αναγνώρισε στο φίλο του ότι φροντίζει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  “O Pharrell προσπαθεί να με προστατέψει από το να κάνω λάθη. Μου είπε 'Δεν είσαι πλέον 23, είσαι 45, έχεις μια κόρη και πρέπει να κάνουμε τον κόσμο να αγαπήσει το τραγούδι και όχι να εναντιωθεί σε αυτό', μια συμβουλή που εκτιμώ πολύ”, είπε χαρακτηριστικά.