Αξέχαστες cameo εμφανίσεις σε πασίγνωστα video-clips

murphy
ΤΡΙΤΗ, 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Τα παρακάτω videoclips αγαπημένων μας καλλιτεχνών δεν θα ήταν τα ίδια αν δεν είχαν τη συμμετοχή μερικών σταρ, σε ρόλους που δεν τους έχουμε συνηθίσει.

1. Remember The Time- Michael Jackson

Το διάρκειας εννιά λεπτών θρυλικό videoclip του Βασιλιά της pop διαδραματίζεται στην αρχαία Αίγυπτο και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατάνε ο Eddie Murphy, η Iman και ο Magic Johnson.

2. Weapon Of Choice- Fatboy Slim

Αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα videoclips που έχουμε δει, όπου ο Christopher Walken δίνει ένα καταπληκτικό χορευτικό one man show, υπό τη σκηνοθεσία του Spike Jonze.

3. Anybody Seen My Baby? - The Rolling Stones

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την κοντοκουρεμένη και αφόρητα sexy Angelina Jolie να τριγυρνά με τα εσώρουχα στους δρόμους και στα σκοτεινά clubs της Νέας Υόρκης;

4. Cryin’ - Aerosmith

Η Alicia Silverstone, ο Josh Holloway του Lost, ο Stephen Dorff και φυσικά η κόρη του Steven Tyler, Liv Tyler εμφανίζονται σε αυτό το videoclip που σφύζει ‘90’s νιότη. Οι δύο καλλονές είχαν εμφανιστεί μαζί φυσικά και στο “Crazy”, ένα ακόμα αξέχαστο videoclip της μπάντας, με τη Liv να χορεύει σε ένα στύλο στριπτίζ και να μιμείται κινήσεις του πατέρα της επί σκηνής.

5. Dancing In The Dark - Bruce Springsteen

Πριν γίνει ένα από τα  “Φιλαράκια”, η Αμερικανίδα σταρ Courteney Cox ήταν το κορίτσι που ο Springsteen σήκωσε από το κοινό για να χορέψει μαζί του στη διάρκεια μιας συναυλίας του, για τις ανάγκες του videoclip. Αν και για καιρό λεγόταν ότι η επιλογή ήταν τυχαία και η Cox ήταν μια άσημη fan, αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ήταν μια ανερχόμενη ηθοποιός.

6. I Want Love- Elton John

Για το album του, “Songs From the West Coast”, ο καλλιτέχνης κάλεσε πολλούς διάσημους φίλους του να συμμετάσχουν στα videoclips, ανάμεσά τους τους Justin Timberlake, Elizabeth Taylor και Mandy Moore. Το συγκεκριμένο όμως, λιτό και άμεσο, με τη συμμετοχή του Robert Downey Jr., και σκηνοθέτη τον Sam Taylor-Wood, έχει χαραχτεί πιο έντονα στη μνήμη μας.