Τα πιο επιτυχημένα singles της νέας χιλιετίας

pharrell-williams-2
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Ο Pharrell Williams έχει να προσθέσει κάτι ακόμα στη λίστα με τα κατορθώματά του, και αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι το “Happy”, είναι το single που σημείωσε τις μεγαλύτερες πωλήσεις των μέχρι τώρα χρόνων της χιλιετίας, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο  Pharrell Williams παίρνει έτσι τη θέση του Will Young  με το “Anything Is Possible/Evergreen” , που πηγαίνει στη δεύτερη θέση.  Το “Happy” έχει πουλήσει μέχρι στιγμής 1.81 εκατομμύρια αντίτυπα από την κυκλοφορία του τον Ιούνιο του 2014, ως μέρος του soundtrack “Εγώ ο Απαισιότατος 2” και lead single στο solo album του Pharrell “G I R L”.

Ο Pharrell όμως  εμφανίζεται ξανά στη λίστα με τα πιο πετυχημένα singles, με τη συμμετοχή του στο “Blurred Lines” μαζί με τον Robin Thicke, ένα κομμάτι που έχει καταφέρει να πουλήσει 1.63 εκατομμύρια αντίτυπα.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Adele με το “Someone Like You”(1.57 εκατομμύρια αντίτυπα),  ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Maroon 5 στη συνεργασία τους με τη Christina Aguilera στο “Moves Like Jagger” (1.5 εκατομμύρια αντίτυπα).

Άλλοι καλλιτέχνες που βρίσκονται ανάμεσα στις θέσεις με τα 40 πιο επιτυχημένα singles του Ηνωμένου Βασιλείου,  είναι ο Mark Ronson και ο Bruno Mars με το “Uptown Funk” , η Alexandra Burke με το “Hallelujah”, και ο James Arthur με το “Impossible”.