Το τελευταίο The Meet Market της σεζόν

the-meet-market
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Η ομάδα του The Meet Market μας περιμένει στην τελευταία συνάντηση της σεζόν, το Σάββατο 4 & Κυριακή 5 Ιουλίου στο γνωστό σημείο. Το ραντεβού αυτή τη φορά έχει οριστεί για τον κήπο του κτηρίου του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων.

Όπως κάθε φορά, θα βρούμε περισσότερους από 50 πάγκους με είδη προς αγορά, όπως χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, εδέσματα, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια κ.ά. Ακόμη και αν δεν έχετε τη δυνατότητα για αγορές, το event αξίζει μια επίσκεψη όχι μόνο γιατί είναι το τελευταίο μέχρι το Σεπτέμβρη που θα επαναληφθεί, αλλά και γιατί είναι μια καλή ευκαιρία να περιηγηθούμε στην πόλη, να κοινωνικοποιηθούμε και να πάρουμε ιδέες από ανθρώπους με έμπνευση και ταλέντο. Όλα αυτά με street food, cocktails και ροφήματα, μουσική και θέα στην Ακρόπολη.

Τι είναι το The Meet Market

Το Μeet Market ειναι μια μη κερδοκοπική εταιρία, μια κολεκτίβα δημιουργικών ανθρώπων, μια κοινότητα σχεδιαστών, κατασκευαστών, παραγωγών, συλλεκτών και ανεξάρτητων μικρο-επιχειρήσεων που συνεχώς διευρύνεται. Για ενα Σαββατοκύριακο κάθε μήνα, σε διαφορετικό μέρος, το Μeet Market διοργανώνει μια σύγχρονη μετακινούμενη αγορά, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να εκθέσουν και να πουλήσουν τα προϊόντα και τα αγαθά τους, ενώ παράλληλα μια σειρά από dj’s και μουσικούς παραγωγούς δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Η αρχή έγινε τον Δεκέμβριο 2007 και μέχρι τώρα έχουν ξεπεραστεί οι 200 συμμετοχές και έχουμε 1.500 - 5.000 επισκέπτες κάθε μήνα.

Το Μeet Market έχει καθιερώσει μια σύγχρονη αγορά στην Αθήνα κάθε μήνα, για να τιμήσει και να προβάλει τη δημιουργικότητα των ανθρώπων της. Αναδεικνύει διαφορετικούς πολιτισμικούς χώρους, όχι μόνο της πρωτεύουσας, αλλά και πανελλαδικά. Υποστηρίζει ανεξάρτητους δημιουργούς, μικρές επιχειρήσεις και να ενισχύει την τοπική οικονομία. Η άμεση συναλλαγή των επισκεπτών με τους δημιουργούς ενισχύει την απευθείας επικοινωνία μεταξύ τους και αναπτύσσει μια προσωπική σχέση σε μια καταναλωτική διαδικασία. Συνεισφέρει στην ανάπτυξη της εναλλακτικής πολιτισμικής σκηνής της Αθήνας και προσελκύει όλες τις ηλικίες και τους τύπους ανθρώπων ώστε να συμμετέχουν σε καινούργια οπτικοακουστικά ερεθίσματα.

 

Ερμού 143
13:00 - 23:00