Το μυστικό στα μάτια των Nicole Kidman και Julia Roberts

secret-in-their-eyes
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Η βραβευμένη ταινία «Το Μυστικό στα μάτια της» επιστρέφει δια χειρός Χόλιγουντ.

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας στο «αργεντίνικο» δράμα μυστηρίου «Το μυστικό στα μάτια της» («El secreto de sus ojos» ο πρωτότυπος τίτλος) και φαίνεται πως η ταινία άρεσε πολύ στους Αμερικανούς, τόσο ώστε να ετοιμάσουν remake σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Και υπό κανονικές συνθήκες δε θα ασχολούμασταν καθόλου, αλλά οι συντελεστές του πρότζεκτ απαιτούν την προσοχή μας.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους λοιπόν θα συναντήσουμε τους Τσιούετελ Έτζιοφορ, Νικόλ Κίντμαν και Τζούλια Ρόμπερτς και τη σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί ο Μπίλι Ρέι, κυρίως σεναριογράφος αλλά με αξιόλογες σκηνοθετικές απόπειρες («Shattered Glass», «Breach»).

Η υπόθεση έχει προσαρμοστεί στα αμερικανικά δεδομένα με μια ομάδα ερευνητών του FBI –τον Ρέι (Τσιούετελ Έτζιοφορ) και την Τζες (Τζούλια Ρόμπερτς)- και μια εισαγγελέα (Νικόλ Κίντμαν) να βλέπουν τις ζωές τους να καταστρέφονται όταν η έφηβη κόρη της Τζες βρίσκεται δολοφονημένη. Δεκατρία χρόνια μετά το έγκλημα υπάρχουν νέα στοιχεία για το έγκλημα, το μυστικό που θα αποκαλυφθεί όμως θα τεστάρει τα όρια της δικαιοσύνης και της εκδίκησης που κρύβει η ανθρώπινη ψυχή.

Το «Secret in Their Eyes» θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 23 Οκτωβρίου και υπάρχει πιθανότητα να «παίξει» στα Όσκαρ. Το trailer είναι κατατοπιστικό με έναν τρόπο που βλέποντάς το νιώθεις πως έχει παρακολουθήσει όλη την ταινία και αν αυτό δε σας ενοχλεί μπορείτε να το δείτε εδώ.